Batterijbesparing inschakelen

De batterijtechnologie van Galaxy Book helpt om de batterij zo lang mogelijk te laten meegaan, met optimaal gebruik en efficiënt opladen. Om de batterijduur van je Galaxy Book nog verder te verlengen, kun je gebruik maken van Battery saver.

Weergave van Galaxy-boek met batterijspaarsymbool.

Let op: Hierdoor worden wifi- en mobiele datanetwerken uitgeschakeld, maar blijven geselecteerde telefoon, berichten en meldingen actief via Bluetooth. Het scherm wordt ook grijs en de CPU van de Galaxy Book CPU-snlelheid wordt verlaagd.

Weergave van Windows pictogram.

Stap 1. Open het menu Windows.

Weergave van instellingsopties.

Stap 2. Open Instellingen.

Weergave van de instellingen voor voeding en batterij.

Stap 3. Selecteer "Aan/uit en accu".

Weergave van de batterijbesparingsoptie.

Stap 4.  Selecteer Batterijbesparing.

Weergave van de optie Batterijbesparing. met uitschakelen gemarkeerd.

Stap 5. Klik om aan (of uit) te zetten.