Nieuws & berichten

Filteren Op

Sorteren op

• Afsluiten
  • [Ondersteuning Nieuws] Verdwijnen functies in het meldingenpaneel van Galaxy S6 (Edge)

Er is een aantal meldingen binnengekomen omtrent het verdwijnen van functies in het meldingenpaneel. Samsung is druk bezig met een software update waar dit niet meer in voor komt. Tot deze tijd is het ook mogelijk om de sneltoetsen via Galaxy Apps of PC terug te krijgen. Klik hier voor de instructie van h...

Jun 20, 2015

• [Mobiele telefoon] Samsung GALAXY Tab 2 10.1 update Jelly Bean 4.2.2

Sinds afgelopen week kunt u uw Samsung GALAXY Tab 2 10.1 updaten naar Jelly Bean 4.2.2. Het kan voorkomen dat de standaard e-mailapplicatie na deze update niet meer werkt. Binnenkort kunt u een nieuwe software-update downloaden die dit verhelpt. Zodra deze software-update beschikbaar is, ontvangt u een notifi...

Dec 09, 2013