Hoe gebruik ik mijn kamerairconditoner met SmartThings

Geniet van een comfortabeler leven met de Samsung SmartThings app. Verbind thuisapparaten op SmartThings en beheer ze met een simpele aanraking. SmartThings is intuïtief, eenvoudig en maakt het bedienen van je apparaat zoveel gemakkelijker. Je kan de huidige temperatuur controleren via de SmartThings-app en de windsterkte beheren, en ook het energieverbruik controleren.

Geniet van verschillende airconditionerfuncties met SmartThings

Om een verscheidenheid aan handige functies van de kamerairconditioner (wandmontage) te gebruiken, verbind je je apparaat met de SmartThings-app op je smartphone.

Zorg ervoor dat je kamerairconditioner en smartphone zijn verbonden met een wifi-netwerk voordat je begint. Alle functies zijn beschikbaar via een wifi-verbinding. Synchroniseer ook je Samsung-account en SmartThings app met je kamerairconditioner.

airconditioner met smartthings

Wanneer je klaar bent met het verbinden van je kamerairconditioner met SmartThings, zie je de geïnstalleerde kamerairconditionerkaart op het startscherm van de SmartThings-app. Klik om de kamer airconditioner kaart te starten en selecteer je land. Blijf de instructies van de SmartThings-app volgen, zodat de kamerairconditioner een taal kan instellen.

De SmartThings-schermcategorieën kunnen variëren, afhankelijk van de plaatselijke omstandigheden of het model airconditioner dat je hebt.

tik op de SmartThings airconditioner thuis tik op de SmartThings airconditioner thuis

Stap 1. Tik op de kaart van de kamerairconditioner op het SmartThings-startscherm. Dan kun je de SmartThings airconditioner thuis zien.

Tik op de drie stippen aan de bovenkant Tik op de drie stippen aan de bovenkant

Stap 2. Tik op de drie puntjes aan de rechterbovenkant als je de basisinstellingenwilt zien. Je kunt de Bewerken, opties beheren en de Informatie van het apparaat zien.

wijzig de naam van het aangesloten apparaat wijzig de naam van het aangesloten apparaat

Stap 3. Je kant de naam van het aangesloten apparaat in elke kamer, en locaties hier bewerken. Stel ook de airconditioner die vaak wordt gebruikt in als favoriet of verwijder apparaat.

Wanneer je op de knop + Toevoegen aan beginscherm tikt, zie je de aangesloten airconditioner in de lijst van het SmartThings-huis.

airconditioner opties airconditioner opties

Stap 4. Je kan hier airconditioner opties instellen.

Als de pieptoonfunctie is uitgeschakeld, wordt het geluid van de pieptoon van het apparaat gedempt.

Navigeer door de kamerairconditioner functies van SmartThings

Je kan de SmartThings-app gebruiken als afstandsbediening voor je apparaat. Kruis elke categorie hieronder aan. Wanneer je de instellingen beheert, tik en kiesje gewoon.

Je kunt de instelmodus van het apparaat, de kamertemperatuur en het stroomverbruik zien en beheren.

airconditioner Ingestelde temperatuur airconditioner Ingestelde temperatuur

Ingestelde temperatuur
Je kan de ingestelde temperatuur van de kamerairconditioner zien.

airconditioner mode airconditioner mode

Mode
Kies de werkingsmodi van je toestel. Alle 5 modi zijn beschikbaar (Auto, Koel, Droog, Filter, Warmte). Wanneer je de Auto-modus selecteert, zal het toestel de temperatuur automatisch aanpassen.

Windsterkte Windsterkte

Windsterkte
Afhankelijk van de geselecteerde modus kunnen sommige opties voor de windsterkte als grijze tekst worden weergegeven (niet aan te tikken).

airconditioner windrichting airconditioner windrichting

Windrichting
U kunt de windrichtingen van de werkingsmodus kiezen. (Vast, Horizontaal, Verticaal, Alle)

In de categorie Autofuncties kan je meer persoonlijke opties instellen die bij je passen.

airconditioner Schema airconditioner Schema

Schema
Je kan het gewenste schema instellen om in/uit te schakelen.
Het maximumaantal tijdschema's dat je kunt instellen met de functie Tijd aan/uit is 10.
Als de functie Tijd aan/uit eenmaal is ingesteld, blijft de instelling behouden, zelfs als je de stekker van de kamerairconditioner uit het stopcontact haalt en er weer instopt.

airconditioner bewegingsdetectie airconditioner bewegingsdetectie

Bewegingsdetectie
De kamerairconditioner zal automatisch van windrichting veranderen wanneer er beweging wordt gedetecteerd of energie besparen wanneer er geen beweging wordt gedetecteerd. Je kan de spaarstand op Stand-by of Koel houden (verwarming) zetten wanneer er geen beweging wordt waargenomen. Als je de schakeltijd instelt, zal dat helpen energie te besparen.

airconditioner welkom koeling airconditioner welkom koeling

Welkom koelen
Als je dichter bij huis komt, ontvang je een melding zodat je de kamerairconditioner alvast kunt inschakelen

airconditioner Goede nachtrust airconditioner Goede nachtrust

Goede nachtrust
Verander automatisch de temperatuur voor consistente en comfortabele koeling 's nachts.

Opmerking: Meer informatie over de goede slaapstand vind je via 'Hoe gebruik ik de goede slaapstand op mijn airconditioner?

Het zal veel gemakkelijker en schoner zijn om je apparaat met SmartThings te beheren.

• Auto droog: Droog alle inwendige vochtigheid hygiënisch af nadat de koeling is voltooid. Tik op de Aan en Start knop op het scherm. Het zal ongeveer 10-30 minuten duren.
  • Freeze Wash: Reinig en ontgeur de warmtewisselaar van je kamerairconditioner.

Opmerking: Om de Freeze Wash functie te gebruiken, moet je ervoor zorgen dat alle airconditioners die op de buitenunit zijn aangesloten, zijn uitgeschakeld.

Opmerking:

• Beschikbare technologieën en functies kunnen per land, serviceprovider, netwerkomgeving of product verschillen.
  • Voordat je de app verbinding uitprobeert, moet je eerst controleren of de software van je toestel en de bijbehorende apps bijgewerkt zijn tot de nieuwste versie.
  • De afbeeldingen op het mobiele scherm van deze inhoud kunnen verschillen, afhankelijk van het model toestel dat jij hebt.