Geheugen vrijmaken op Android | Samsung NL

Door het dagelijks gebruik van je Samsung smartphone, kan je interne geheugen vol raken. Het kan zijn dat je toestel daardoor langzamer wordt en zelfs vast kan gaan lopen. Voorkom dit door het opschonen van onnodige data zodat er meer geheugen vrijkomt op je toestel. Volg deze stappen om het geheugen op te schonen.

1 Ga naar Instellingen op je smartphone.
2 Druk op ‘Apparaatonderhoud’.

Hier vind je een handig overzicht van jouw toestel. Optimaliseer regelmatig de werking van je telefoon door in dit scherm op optimaliseren te tikken.

1 Druk op ‘Geheugen’.
2 Druk op ‘Opschonen’ om het cachegeheugen te wissen. Je toestel zal nu geheugen vrijmaken door onnodige data te verwijderen.
Telefoon opschonen Telefoon opschonen