Gesprekken beheren wanneer meerdere Bluetooth-apparaten zijn aangesloten

Je Galaxy-telefoon kan met meerdere apparaten tegelijk worden gekoppeld. Je kan kiezen welke van je gekoppelde apparaten prioriteit heeft boven de andere, en schakelen tussen je gekoppelde apparaten om ze te gebruiken voor bepaalde taken. Ontdek hieronder hoe je een inkomend gesprek, audio en meer kunt beheren met meerdere apparaten die via Bluetooth met je telefoon zijn verbonden.

Weergave van een Galaxy Watch, een S22 smartphone en Galaxy Buds.

Als er meerdere apparaten via Bluetooth met je telefoon zijn verbonden, zal het laatst verbonden apparaat het standaardapparaat zijn om oproepen te beantwoorden.

Je kan tijdens een gesprek echter wel schakelen tussen je verbonden apparaten: je headset, Galaxy Watch en meer.

Belscherm van een smartphone met het Bluetooth-pictogram gemarkeerd. Belscherm van een smartphone met het Bluetooth-pictogram gemarkeerd.

Tik tijdens een gesprek op het Bluetooth-pictogram.

Weergave van het oproepscherm van een smartphone met het Bluetooth-pictogram uitgeschakeld. Weergave van het oproepscherm van een smartphone met het Bluetooth-pictogram uitgeschakeld.

Nu is de Bluetooth-optie uitgeschakeld en hoor je de audio via je telefoon.

Let op: De Bluetooth-functie wordt opnieuw geactiveerd wanneer het gesprek beëindigd is.

Weergave van het oproepscherm van een smartphone met een pijl onder het Bluetooth-pictogram gemarkeerd. Weergave van het oproepscherm van een smartphone met een pijl onder het Bluetooth-pictogram gemarkeerd.

Stap 1. Tik op de pijl naar rechts onder het Bluetooth-pictogram.

Weergave van het pop-upmenu "Selecteer Bluetooth-apparaat selecteren" van een smartphone met de optie "Galaxy Buds2" gemarkeerd. Weergave van het pop-upmenu "Selecteer Bluetooth-apparaat selecteren" van een smartphone met de optie "Galaxy Buds2" gemarkeerd.

Stap 2. Tik op het apparaat waar je naar wilt schakelen.

Als je telefoon is gekoppeld met meerdere Bluetooth-apparaten, kan je oproepen ontvangen van deze apparaten, niet alleen van je telefoon.

1 Met je auto:
Voorbeeldweergave van het beantwoorden van een inkomend gesprek in je auto met de beantwoordenknop gemarkeerd.

Bruk op de beantwoordenknop.

2 Met je Bluetooth oortelefoon:
Voorbeeldweergave van een headset in een oor met een vinger die dubbel op de actieknop drukt.

Druk tweemaal op de actieknop van je headset.

3 Met je Galaxy telefoon:
Weergave van een inkomend gesprek in een S22-smartphone met een druk- en veegbeweging naar rechts in de antwoordwoordenknop.

Druk op de beantwoordenknop en veeg naar rechts

4 Met je Galaxy Watch:
Weergave van een inkomend gesprek in een Galaxy Watch met een druk- en veegbeweging naar omhoog in de beantwoordenknop.

Druk op de beantwoordenknop en veeg naar omhoog.