Hoe kan ik Dolby Atmos gebruiken op mijn Galaxy S9/S9+?

Dolby Atmos levert een rijk en levendig geluid en geeft je een bioscoopachtige audio-ervaring op je Galaxy.

Activeer Dolby Atmos via Instellingen

1 Open 'Instellingen' en tik op 'Geluiden en trilling'.
2 Tik op 'Geluidskwaliteit en effecten'.
3 Verschuif de Dolby Atmos-schakelaar om deze te activeren.
4 Selecteer een modus in de lijst Soundalive.
Dolby Atmos selecteren

Activeer Dolby Atmos via het Meldingenpaneel

1 Open het meldingenpaneel door omlaag te schuiven vanaf de bovenkant van het scherm.
Dolby Atmos meldingenpaneel
2 Schuif vanuit het meldingenpaneel omlaag om meer opties weer te geven.
Swipe het meldingenpaneel naar links
3 Tik op 'Dolby Atmos'.
Dolby Atmos tikken

Let op: Dolby Atmos versterkt zacht geluid dat moeilijk te horen is wanneer je opgenomen audio of video's afspeelt. Deactiveer de Dolby Atmos-functie als het je stoort.