Galaxy Buds koppelen | Samsung NL

1 Automatisch koppelen:

Het koppelen van de Galaxy Buds / Buds+ kan automatisch door de oordopjes te synchroniseren met je Samsung Account. Als je bent ingelogd bij de Samsung Cloud, worden je Buds / Buds+ automatisch gekoppeld aan je Galaxy smartphone, Galaxy Tablet of Galaxy Watch met hetzelfde account.

Galaxy Buds / Buds+ kunnen hun verbinding naadloos schakelen tussen een smartphone, tablet, Watch en andere apparaten die al zijn gekoppeld via je Samsung Account. Selecteer op je telefoon of tablet de "Galaxy Buds / Buds+" in de lijst met gekoppelde apparaten in de Bluetooth-instellingen:

1. Hiervoor ga naar ‘Instellingen’ > ‘Verbindingen’ > ‘Bluetooth’.

(Of 'Bluetooth' op het Notificatiepaneel. Hiervoor swipe je vanaf het startscherm van boven naar beneden. En tik op het Bluetooth icoon)

2. Selecteer je Galaxy Buds / Buds+ in de lijst met gekoppelde apparaten.

Galaxy buds koppelen aan smartphone Galaxy buds koppelen aan smartphone
2 Handmatig koppelen

Je kunt producten ook handmatig koppelen. Koppel eenvoudig je laptop, tv, smartphone of tablet met de Galaxy Buds / Buds+.

Op de Galaxy Buds / Buds:

Tik je op de touchpads van beide oordopjes en houd ze vast totdat je een pieptoon hoort terwijl je ze draagt. De koppelingsmodus zal nu activeren.

galaxy buds connect

Selecteer hieronder welk apparaat je wilt koppelen voor verdere instructies

Verbinden met een Galaxy Watch:

1. Druk vanuit het Watchscherm op de ‘Home-knop’ om naar het ‘Apps-scherm’ te gaan.

2. Ga naar de ‘Instellingen’ > ‘Verbindingen’ > ‘Bluetooth’.

3. Selecteer je Galaxy Buds / Buds + in de lijst.

Vebinden met een PC of Laptop met Windows 10:

1. Ga naar ‘Instellingen’ > ‘Apparaten’ > ‘Bluetooth en andere apparaten’.

2. Klik op ‘Bluetooth’ of ‘ander apparaat toevoegen’ en selecteer vervolgens Bluetooth in het pop-upvenster.

3. Selecteer je Galaxy Buds / Buds + in de lijst. (Je kunt ook in het Bluetooth menu komen door Bluetooth te selecteren in het notificatie paneel, rechtsonderin.)

Verbinden met een Samsung Smart TV

1. Veeg op je Samsung Smartphone vanaf de bovenkant van het scherm naar beneden.

2. Tik op ‘Apparaten’ onder de pictogrammen voor snelle instellingen.

3. Tik en houd Galaxy Buds / Buds+ vast in de lijst met rechtstreeks verbonden apparaten.

Let op: Het wisselen van verbinding met de tv via het apparaatpaneel wordt ondersteund op de nieuwste Samsung Smart tv's. Raadpleeg de hanleiding voor andere tv's voor het aansluiten van een Bluetooth-headset in de tv instellingen.