Hoe kan ik mijn horloge en Buds vinden met Galaxy Wearable?

Als je niet weet waar je je Galaxy Watch of Buds hebt gelaten, kan je ze gemakkelijk terugvinden dankzij een van de handigste functies van de Galaxy Wearable-app.

Galaxy Wearable-logo over Galaxy Watch en Galaxy Buds.

Zodra je je Galaxy Watch of Buds met je smartphone hebt verbonden, kan je ze vinden via het menu Galaxy Wearable.

Vind je Galaxy Watch

Weergave van het hoofdscherm van de Galaxy Wearable-app met de optie "Zoek mijn horloge" gemarkeerd. Weergave van het hoofdscherm van de Galaxy Wearable-app met de optie "Zoek mijn horloge" gemarkeerd.

Stap 1. Open Galaxy Wearable en tik op "Zoek mijn horloge".

Weergave van de locatie van een Galaxy Watch met een veegbeweging omhoog in het pop-upvenster hint. Weergave van de locatie van een Galaxy Watch met een veegbeweging omhoog in het pop-upvenster hint.

Stap 2. Veeg omhoog in het pop-up venster. Tik op "Navigeren" om via Google™ Maps naar je horloge te gaan of op "Overgaan" om je horloge te laten rinkelen om het gemakkelijk terug te vinden.

Let op: Om je horloge te vinden met de Galaxy Wearable-app via Google™ Maps, moet je de Smartthings-app op je smartphone hebben geïnstalleerd.

Je kan ook de schakelaar “Waarschuwen bij achterlaten” inschakelen voor het geval je je apparaten ver weg van je telefoon achterlaat, en de knop "Locatie van dit apparaat delen” om de locatie te delen met een van je connecties vanuit de Samsung Members app.

Let op: Om de locatie van het toestel met een ander lid te delen, moet je hem uitnodigen met een uitnodiging of QR-code.

Vind je Galaxy Buds

Weergave van het hoofdscherm van de Galaxy Wearable-app met de optie "Zoek mijn oortjes" gemarkeerd. Weergave van het hoofdscherm van de Galaxy Wearable-app met de optie "Zoek mijn oortjes" gemarkeerd.

Stap 1. Open Galaxy Wearable en tik op "Zoek mijn oortjes".

Weergave van de locatie van een Galaxy Buds met een veegbeweging omhoog in het pop-upvenster hint. Weergave van de locatie van een Galaxy Buds met een veegbeweging omhoog in het pop-upvenster hint.

Stap 2. Veeg omhoog in het pop-up venster. Tik op "Navigeren" om via Google™ Maps naar je oortjes te gaan of op "Overgaan" om uw oortjes te laten rinkelen om ze gemakkelijk terug te vinden.

Let op: Als je je Buds met de Galaxy Wearable-app via Google™ Maps wilt vinden, moet de Smartthings-app op je smartphone zijn geïnstalleerd.

Je kan ook de schakelaar “Waarschuwen bij achterlaten” inschakelen voor het geval je je apparaten ver weg van je telefoon achterlaat, en de knop "Locatie van dit apparaat delen” om de locatie te delen met een van je connecties vanuit de Samsung Members app.

Let op: Om de locatie van het toestel met een ander lid te delen, moet je hem uitnodigen met een uitnodiging of QR-code.