Galaxy Watch personaliseren | Samsung NL

Pas jouw Galaxy Watch aan op een makkelijke manier volgens jouw eigen stijl.

Je kunt kiezen uit verschillende wijzerplaten

1 Tik op het horlogescherm en houd het vast.
2 Draai aan de ring of veeg over het scherm om te wisselen tussen verschillende wijzerplaten.
3 Selecteer de wijzerplaat die je wilt door erop te klikken.

Je kunt deze wijzerplaten ook aanpassen:

1 Voordat je tikt om de wijzerplaat in te stellen, tik je op “aanpassen”.
Tik op "Aanpassen”
2 Roteer de rand om de wijzerplaat aan te passen (bijv. kleur, stijl).
Roteer de rand om de wijzerplaat aan te passen
3 Veeg naar links (indien mogelijk) en pas een ander deel van de wijzerplaat aan door de rand opnieuw te draaien.
Pas een deel van de wijzerplaat aan

Foto’s instellen als wijzerplaat

Je kunt ook een foto als wijzerplaat gebruiken nadat je het vanaf een mobiel apparaat hebt geïmporteerd.

1 Tik op het horlogescherm en houd het vast.
2 Draai aan de ring of veeg over het scherm om te wisselen tussen verschillende wijzerplaten.
3 Tik op "Aanpassen" in Mijn Foto+.
Aanpassen in Mijn Foto
4 Tik op het scherm en tik op "Foto toevoegen".
Tik op het scherm en tik op "Foto toevoegen”

Je kunt in- of uitzoomen op de foto door de rand te draaien. Als de foto is ingezoomd, veeg je over het scherm om een deel van de foto op het scherm te laten verschijnen.

Selecteer een foto om toe te passen
5 Selecteer een foto om toe te passen als wijzerplaat en tik op "OK".
6 Tik op "OK".
7 Veeg over het scherm om de kleur of het lettertype te wijzigen.
Verander de kleur of het lettertype
8 Tik op "OK".

Als je extra foto's wilt toevoegen, draai je de ring met de klok mee of veeg je het scherm naar links en selecteer je "Foto toevoegen". Tot twintig foto's kunnen als wijzerplaat worden toegevoegd. De foto's die je toevoegt, draaien na elkaar.

Let op: Het uiterlijk van de band kan variëren afhankelijk van jouw model.

1 Verwijder de band door de veerstang van de band naar binnen te schuiven.
Verwijder de band door de veerstang van de band naar binnen te schuiven
2 Trek de band weg van het horloge.
Trek de band weg
3 Om de nieuwe band te bevestigen, steek je een uiteinde van de veerbeugel in de wijzerplaat van het horloge.
Bevestig de nieuwe band
4 Schuif de veerbalk aan de andere kant naar binnen en maak de band vast.
Schuif de veer en maak de band vast

Je kunt de helderheid van het horloge aanpassen aan de omgeving voor elke gelegenheid:

1

Tik op het snelle paneel op het helderheidspictogram.

2

Draai aan de ring of tik op het plus- of min-pictogram om de helderheid aan te passen.

Je kunt de helderheid ook aanpassen door middel van instellingen:

1 Open "Instellingen" en tik op "Beeldscherm".
2 Tik op "Helderheid".
3

Draai aan de ring of tik op het plus- of min-pictogram om de helderheid aan te passen.

Met de functie Altijd aan kunt je de wijzerplaat van het horloge altijd laten zien, zonder dat je op een knop hoeft te drukken of aan de rand hoeft te draaien om de tijd weer te geven.

1 Open "Instellingen" en tik op "Beeldscherm".
2 Selecteer "Horloge Altijd aan".