Hoe selecteert u enkel de albums die u wilt bekijken in de Galaxy galerij

Foto's die op de telefoon worden opgeslagen worden automatisch toegevoegd en weergegeven in de Galerij-app. Met de functie albums selecteren voor weergave kunt u alleen de gewenste albums bekijken. Dit wordt ondersteund in Android 13 of hoger.Shape

Weergave van iemand die een Galaxy apparaat vasthoudt om albums te bekijken.

Hoe schakelt u de functie Albums selecteren voor weergave in

Weergave van het icoon van de Gallery-app op het startscherm. Weergave van het icoon van de Gallery-app op het startscherm.

Stap 1. Open Galerij.

Weergave van het icoon voor het menu Galerij in de Galerij. Weergave van het icoon voor het menu Galerij in de Galerij.

Stap 2. Open icoon menu Galerij.

Weergave van gehighlight icoon Galerij-instellingen. Weergave van gehighlight icoon Galerij-instellingen.

Stap 3. Tik op icoon Galerij-instellingen.

Weergave van Selecteer albums die de functie toont met wisselknop in Galerij-instellingen. Weergave van Selecteer albums die de functie toont met wisselknop in Galerij-instellingen.

Stap 4. Tik op “Albums selecteren voor weergave”.

Zo selecteert u albums voor weergave

Weergave van het icoon van de Gallery-app op het startscherm. Weergave van het icoon van de Gallery-app op het startscherm.

Stap 1. Tik op Galerij.

Weergave van het tabblad Albums in de galerij. Weergave van het tabblad Albums in de galerij.

Stap 2. Tik op “Albums”.

Weergave van het icoon Meer opties bij albums. Weergave van het icoon Meer opties bij albums.

Stap 3. Druk op het icoon Meer opties.

Weergave van Albums selecteren voor weergave in meer opties. Weergave van Albums selecteren voor weergave in meer opties.

Stap 4. Tik op “Albums selecteren voor weergave”.

Weergave van albums die geselecteerd zijn voor weergave in de galerij. Weergave van albums die geselecteerd zijn voor weergave in de galerij.

Stap 5. Tik om de albums te selecteren die u in de galerij wilt weergeven en tik op "Klaar" wanneer u klaar bent met selecteren.

Weergave van geselecteerde albums wanneer het selectieproces voltooid is. Weergave van geselecteerde albums wanneer het selectieproces voltooid is.

Stap 6. Nu kunt u de geselecteerde albums in de Galerij bekijken.

Zo bekijkt u alle albums in de Galerij-app

Weergave van het icoon van de Gallery-app op het startscherm. Weergave van het icoon van de Gallery-app op het startscherm.

Stap 1. Tik op Galerij.

Weergave van het icoon Meer opties bij albums. Weergave van het icoon Meer opties bij albums.

Stap 2. Druk op het icoon Meer opties.

Weergave van icoon van Galerij-instellingen in de optiemap van de galerij. Weergave van icoon van Galerij-instellingen in de optiemap van de galerij.

Stap 3. Tik op icoon Galerij-instellingen.

Weergave van Selecteer albums die de functie toont met wisselknop. Weergave van Selecteer albums die de functie toont met wisselknop.

Stap 4. Als “Albums selecteren voor weergave” ingeschakeld is, tik dan op de wisselknop om de dit uit te schakelen en alle albums zullen zichtbaar zijn in de Galerij.

Opgelet:

• Foto's in het "recente" album zijn niet gemaakt van dubbele foto's. Ze worden opgeslagen in het ingebouwde geheugen, waardoor u ze onmiddellijk kunt bekijken.

• Het album "Recent" is beschikbaar voor selectie in de functie Selecteer albums voor weergave.

• Als u een foto uit het recente album verwijdert, wordt de foto van uw telefoon verwijderd.