Hoe start ik de camera van de Galaxy S8 of S8+?

Camera snel starten

Snel start Camera

Start de camera van de Galaxy S8 door twee keer snel achter elkaar op de aan/uit knop te drukken.
De functie ‘Camera Snel starten’ zet je aan of uit via Instellingen > Geavanceerde Instellingen > Camera Snel Starten.

Camera normaal starten Camera vinden s8

De camera app kun je ook vinden:

1. Rechtsonder in het Start scherm.

2. En tussen je applicaties in het App scherm van je Galaxy S8. (Veeg vanuit het Startscherm omhoog of omlaag om in App scherm te komen).

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn. Wij helpen je graag persoonlijk verder.