Smartphone en Galaxy Gear verbinden met NFC | Samsung NL

Om de Samsung Galaxy Gear te verbinden met je smartphone, installeer je eerst de ‘Gear Manager’ op je smartphone.

Samsung Galaxy Gear verbinden met je smartphone via NFC
1. Ga naar het home scherm van je telefoon, klik op Apps → Instellingen → Verbindingen (bovenin het horizontale menu).
2. Zorg er voor dat NFC aan staat.
3. Houd de achterkant van de telefoon tegen het laadstation aan.

NFC1

Er verschijnt nu een venster met algemene voorwaarden. Ga akkoord met deze voorwaarden en klik op ‘Install’. Vervolgens start de installatie van ‘Gear Manager’. Zorg er ondertussen voor dat je Samsung Galaxy Gear is ingeschakeld.

NFC2

4. Na installatie wordt de verbinding tussen de Samsung Galaxy Gear en je mobiele telefoon opgezet via Bluetooth. Bevestig op zowel je telefoon als je Samsung Galaxy Gear dat je verbinding wilt maken door op ‘Ok’ te drukken.

NFC3

5. Lees de gebruikersvoorwaarden door en ga akkoord met de voorwaarden.
6. Als de verbinding is voltooid, staat je toestel in de Gear Manager op je mobiele toestel.

NFC4

Met de Smart Simulator bekijk je alle mogelijkheden van de Samsung Galaxy Gear.

Gear

Heb je nog vragen?
Voor vragen kun je terecht bij onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn. Wij helpen je graag persoonlijk verder.