Hoe verbindt u uw Galaxy apparaat met andere apparaat met Verbonden apparaten

In Samsung Galaxy Android 13 OS (One UI5) werd het menu "Verbonden apparaten" toegevoegd. De verbindingsgerelateerde functies van het bestaande Android 12 OS (One UI4) en de functies die met andere apparaten werken, zijn op één plaats toegankelijk in het menu "Verbonden apparaten". Deze verbindingen zijn Quick Share, Auto switch Buds, Bellen en sms'en op andere apparaten, Apps blijven gebruiken op andere apparaten, Koppeling met Windows, Samsung DeX, Smart View, SmartThings, Android Auto.

Weergave van Samsung Galaxy apparaat en oortjes.

Zo activeert u Verbonden apparaten

Weergave van instellingenicoon op startscherm. Weergave van instellingenicoon op startscherm.

Stap 1. Tik op Instellingenicoon.

Weergave van de functie verbonden toestellen gehighlight in het instellingenmenu. Weergave van de functie verbonden toestellen gehighlight in het instellingenmenu.

Stap 2. Tik op “Verbonden apparaten” om toegang te krijgen tot Quick Share en overige verbindingsfuncties.

Weergave van beschikbare items die u kunt selecteren voor de apparaatverbinding. Weergave van beschikbare items die u kunt selecteren voor de apparaatverbinding.

Stap 3. Tik op het gewenste item om de verbinding met het apparaat te maken.