Ondersteuning voor opslaan van contacten op eSIM stopgezet

Contacten kunnen behalve op een Galaxy-apparaat op verschillende plaatsen worden opgeslagen, waaronder USIMs, het Samsung/Google-account van een gebruiker en eSIMs, die gebruikmaken van de opslag van het apparaat. Voor apparaten met One UI 6.1 of later wordt de functie voor het opslaan van contacten op eSIM niet langer ondersteund. Gebruikers van Galaxy-apparaten kunnen hun contacten verplaatsen met behulp van hun telefoon, Samsung-account, Google-account of andere accounts.

Galaxy-telefoon met contactenlogo doorgestreept naast eSIM-logo.

Opmerkingen:

• eSIM-service kan variëren afhankelijk van het land en de provider.
  • eSIM-service wordt niet ondersteund in sommige landen.

Contacten van eSIM overzetten

Kijk hoeveel contacten je tegelijkertijd in elke opslaglocatie hebt opgeslagen, inclusief je eSIM. Contacten die op je eSIM en op andere plaatsen zijn opgeslagen, kunnen naar andere locaties worden verplaatst.

Bekijk contacten per opslaglocatie

• Open de app Contacten > Menu (drie horizontale lijnen) > Selecteer Alle contacten.

Contacten naar een andere opslag verplaatsen

Contacten app-menu Contacten app-menu

Stap 1. Open de app Contacten > Menu (de drie horizontale lijnen) > Tik op Contacten beheren.

Lijst met opties in Contacten beheren Lijst met opties in Contacten beheren

Stap 2. Selecteer Contacten verplaatsen.

Lijst met locaties waarvan contacten worden verplaatst Lijst met locaties waarvan contacten worden verplaatst

Stap 3. Selecteer eSIM.

Lijst van contacten in geselecteerde locatie Lijst van contacten in geselecteerde locatie

Stap 4. Selecteer de contacten die je wilt verplaatsen > Tik op Gereed.

Lijst met locaties waar contacten naartoe worden verplaatst Lijst met locaties waar contacten naartoe worden verplaatst

Stap 5. Selecteer Telefoon, Samsung account of Google > Tik op Verplaatsen.