Vragen over ONE UI 4.0

ONE UI 4.0 biedt een aantal innovatieve wijzigingen voor je Samsung Galaxy-telefoon. Heb je vragen over de bijgewerkte interface? Volg de onderstaande gids voor een handige en aangename gebruikservaring.

Voordat je de onderstaande aanbevelingen uitprobeert, moet je controleren of de software van je telefoon en de bijbehorende apps zijn bijgewerkt tot de laatste versie. Volg deze stappen om de software van je mobiele telefoon bij te werken:

Stap 1. Ga naar Instellingen > Software-update.

Stap 2. Tik op Download en installeer.

Stap 3. Volg de instructies op het scherm.

ONE UI 4.0 Nieuwe privacyfuncties
ONE UI 4.0 Vernieuwde UI

Veel gestelde vragen over ONE UI 4.0

A. Sommige meldingenmenu's zijn gewijzigd voor het gemak van de gebruiker. Bestaande Voorgrond syncs, Algemene meldingen, en Nieuwe meldingen kunnen worden ingesteld van Meldingscategorieën.

Instellingen meldingen Instellingen meldingen

Stap 1. Ga naar Instellingen en selecteer Meldingen.

Vanuit Berichten, tik op Meldingscategorieën Vanuit Berichten, tik op Meldingscategorieën

Stap 2. Ga naar Berichten en tik op Meldingscategorieën.

Stel de gewenste meldingscategorieën in Stel de gewenste meldingscategorieën in

Stap 3. Stel in zoals gewenst.

A. Dit pictogram wordt weergegeven tijdens een gesprek wanneer de Telefoon-app Microfoontoegang heeft. Het groene pictogram is geen functie waarmee kan worden gereageerd.

Groen pictogram dat tijdens een gesprek wordt weergegeven wanneer Microfoontoegang wordt verleend

Om de toegang te herroepen, ga naar Instellingen, navigeer naar Privacy en stel machtigingen in zoals nodig.

In Privacy-instellingen, stel machtigingen in zoals nodig
Zet de pop-up Microfoontoegang aan bij het plaatsen van een oproep

A. Vanaf Android 12 OS kunnen gebruikers deze functies in- of uitschakelen om hun privacy te beschermen. Navigeer vanuit Instellingen naar Privacy en stel machtigingen in zoals nodig.

In Privacy-instellingen, stel machtigingen in zoals nodig

A. Als je Always On Display in de Meldingen instellingen onder het Vergrendelscherm of de functie Weergeven op Always On Display uitschakelt, verschijnen er geen meldingen bij Always On Display. Om de functie in te schakelen, volg je de onderstaande handleiding.

Instellingen voor het vergrendelscherm Instellingen voor het vergrendelscherm

Stap 1. Ga naar Instellingen en selecteer Vergrendelscherm.

Selecteer Vergrendelscherm meldingeninstellingen Selecteer Vergrendelscherm meldingeninstellingen

Stap 2. Selecteer Meldingen.

Meldingen inschakelen bij instellingen voor Always On Display Meldingen inschakelen bij instellingen voor Always On Display

Stap 3. Schakel Meldingen en Always On Display in.

A. Vanaf Android 12 OS, zijn de permissies gescheiden in Locatie en Exacte locatie. Om Locatie of Exacte locatie in te schakelen, volg je de onderstaande instructies.

Apps Instellingen Apps Instellingen

Stap 1. Ga naar Instellingen en selecteer Apps.

Selecteer App-machtigingen Selecteer App-machtigingen

Stap 2. Selecteer de app die je wilt wijzigen en tik op Machtigingen.

Inschakelen Exacte locatie gebruiken Inschakelen Exacte locatie gebruiken

Stap 3. Inschakelen Exacte locatie gebruiken.

Let op: De schermafbeeldingen en het menu van de telefoon kunnen variëren, afhankelijk van het model en de softwareversie van de telefoon.

De Samsung Members-app gebruiken

Als je problemen ondervindt met je Samsung-mobiel, -tablet of -wearables, kun je ons een vraag sturen in de Samsung Members-app. Meer informatie over het verzenden van een foutenrapport.