Hoe je video's in 8K kunt opnemen, bewerken en delen met je Galaxy-apparaat

8K oppløsning gir en utrolig videokvalitet, og med Galaxy-enheter kan du oppta, redigere og dele 8K-videoene dine raskt og enkelt.

Bilde av en person som opptar en video med 8K oppløsning på en Galaxy-enhet.

Bemerk: 8K videoopptak er ikke tilgjengelig på alle Galaxy-enheter.

Slik opptar du i 8K videooppløsning

Bilde av kamera-ikon. Bilde av kamera-ikon.

Trinn 1. Åpne Kamera.

Bilde av video-ikon. Bilde av video-ikon.

Trinn 2. Trykk på “Video” eller “Pro Video”.

Bilde av video med oppløsning uthevet Bilde av video med oppløsning uthevet

Trinn 3. Trykk på oppløsning-ikonet for å velge den nødvendige videooppløsningen.

Bilde av bildefrekvensen for videoopptak. Bilde av bildefrekvensen for videoopptak.

Trinn 4. Når oppløsningen er valgt, trykk for å velge Bildefrekvens.

Bilde av videoopptak med knappen bilderuteopptak uthevet. Bilde av videoopptak med knappen bilderuteopptak uthevet.

Trinn 5. Mens du opptar med oppløsningen og bildefrekvensen angitt, kan du også trykke på knappen Bilderuteopptak for å ta et bilde fra videoen din.

Bilde av galleri med videoopptak uthevet. Bilde av galleri med videoopptak uthevet.

Trinn 6. Når du er ferdig med å oppta, åpne Galleri-appen og velg videoen.

Trykk for å avspille den valgte videoen, og mens videoen avspilles, kan du trykke på Ta bilde-ikonet for å ta et bilde i høy oppløsning.

Du finner nyttig informasjon om hvordan du redigerer videoene dine ved å gå til "Slik bruker du Samsung Videoredigerer".

Slik endrer du oppløsningen på et videoopptak.

Bilde av video valgt i galleri. Bilde av video valgt i galleri.

Trinn 1. Åpne Galleri og velg en video.

Bilde av valgt video med rediger-ikon uthevet. Bilde av valgt video med rediger-ikon uthevet.

Trinn 2. Trykk på Rediger-knappen.

Bilde av video med flere alternativer-ikon. Bilde av video med flere alternativer-ikon.

Trinn 3. For å justere videooppløsningen, trykk på Flere alternativer.

Bilde av video med flere alternativer - Størrelse og format uthevet. Bilde av video med flere alternativer - Størrelse og format uthevet.

Trinn 4. Trykk på “Størrelse og format”.

Bilde av tilgjengelige videooppløsninger. Bilde av tilgjengelige videooppløsninger.

Trinn 5. Trykk for å velge den nødvendige videooppløsningen.

Bilde av knapp for å lagre videoredigering. Bilde av knapp for å lagre videoredigering.

Trinn 6. Når du er ferdig med redigeringen, trykk på “Lagre” for å fullføre.

Bilde av videoredigeringer som lagres med fremdriftslinje.

Videoen din blir nå lagret og gjort tilgjengelig i Galleri.

Bemerk: Store filstørrelser eller videoer med høy oppløsning kan ta noen minutter å lagre.

Slik deler du en 8K video

Bilde av galleri med videoer tilgjengelige. Bilde av galleri med videoer tilgjengelige.

Trinn 1. Åpne Galleri og velg en video å dele.

Bilde av video valgt og del-ikon uthevet. Bilde av video valgt og del-ikon uthevet.

Trinn 2. Trykk på Del-ikon

Bilde av tilgjengelige alternativer for deling. Bilde av tilgjengelige alternativer for deling.

Trinn 3. Velg et alternativ for å dele.

Bedankt voor je feedback!