Waarom speelt mijn toestel Netflix niet in HDR af?

Waarom speelt mijn toestel Netflix niet in HDR af

HDR-ondersteuning in Netflix werkt afhankelijk van het authenticatieproces van Netflix per apparaat en de HDR-authenticatie wordt bepaald door de beeldkwaliteitsevaluatie van Netflix zelf. Dus als het doelapparaat waarop u het mediabestand op Netflix afspeelt, niet voldoet aan het kwaliteitscertificeringsniveau van Netflix zelf, wordt HDR mogelijk niet ondersteund op Netflix. Het is een normale handeling volgens het bedieningsbeleid van Netflix.

Voor meer informatie kun je de Netflix-website raadplegen.

Let op: Voor het streamen van Netflix in HDR is versie 5.0 van de Netflix-app voor Android vereist.

Om in HDR te streamen, heb je het volgende nodig:

• Een compatibel apparaat dat het bekijken van HDR-inhoud ondersteunt
  • Een abonnement dat streaming in Ultra HD ondersteunt. Op netflix.com/ChangePlan kun je zien welk abonnement je momenteel hebt.
  • Een constante internetverbindingssnelheid van 25 megabit per seconde of hoger.
  • Streamingkwaliteit ingesteld op Hoog.

Netflix is ​​beschikbaar in HDR10 op de onderstaande Samsung Android-apparaten:

Galaxy Fold LTE / 5G, Note8, Note9, Note10 / 10 +, Note20 / 20 Ultra, S9 / S9 +, S10 / S10 + / S10 5G / S10 Lite / S10e,

Galaxy S21 / S21+ / S21 Ultra / S20 / S20 + / S20 5G / S20 Ultra / S20 Ultra 5G, Tab S3, Tab S4, Tab S7 +, Z Flip / Z Flip 5G, Z Fold2

Let op: Apparaten moeten de nieuwste firmware gebruiken om HDR10-weergave correct te laten werken.

Netflix is ​​beschikbaar in HD op de onderstaande tablets

Galaxy Tab 10.1, Tab A, Tab A 8.0, Tab A met S Pen, Tab Active 2, Tab Active Pro, Tab A7, Tab S 8.4, Tab S 10.5, Tab S2, TabS3,

Tab S4, Tab S5e, Tab S6 / S6 Lite, Tab S7 / S7 +, Galaxy View / View2