Wat is Hulp op Afstand?

hulp op afstand

Via ‘Hulp op Afstand’ service van Samsung kunnen wij je op afstand ondersteunen door met je mee te kijken op je mobiele apparaat of je Samsung Smart TV. Voor software-matige vragen en/of problemen en advies over het gebruik van jouw toestel, kunnen wij je assisteren middels deze service.

Hulp op Afstand helpt bij de volgende zaken:

Mobiel
- Instellen van jouw accounts.
- Controle op software updates.
- Het maken van een back-up en uitvoeren van een reset.
- Het overzetten van jouw gegevens.
- Advies over (nieuwe) functies van jouw toestel.

TV

- Diagnose stellen van jouw televisie.
- Controle op software updates en het installeren van de laatste software.
- Personaliseren van beeld- en geluidsinstellingen.
- Het maken van een back-up en uitvoeren van een reset naar de fabrieksinstellingen.
- Beheer van de Smart Hub.

Hoe werkt Hulp op Afstand?

Ga naar de Hulp op Afstand pagina van Nederland of België voor meer informatie.

google play

Download
Om gebruik te kunnen maken van deze dienst download je eerst de Smart Tutor app via de Google Play Store.

Heb je nog vragen?
Voor vragen kun je terecht bij onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn. Wij helpen je graag persoonlijk verder.