Filteren Op

Sorteren op

Type

• Instructievideo's
  • Instructiepagina
  • Problemen oplossen
  • Veelgestelde vragen
  • Afsluiten

Onderwerpen

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden.

Downloads & HandleidingenVergroten

Software

• Data Migration Tool

Win XP/Vista/Win 7/Win 8, 12.31 MB, exe, MULTI LANGUAGE

Versie : 2.6

2014.01.28

Data Migration Tool User Manual

Win XP/Vista/Win 7/Win 8, 1.27 MB, pdf, ENGLISH

Versie : 2.6

2014.01.28

Magician Software

Win XP/Vista/Win 7/Win 8, 14.89 MB, exe, MULTI LANGUAGE

Versie : 4.3

2014.01.28 tooltipbox

Tooltip afsluiten
    Magician 4.2.1 features a number of improvements over version 4.1:

- RAPID(Real Time Acceleration Processing of I/O data) Mode for 840 EVO
    - Dynamic Over Provisioning
    + Recommended : 10 % of available space for OP by default
    + Custom : User can provide the percentage of available space for OP
    - Disk Authenticity :
    This feature has been removed from the main menu of Home screen and integrated with Disk Drive view and improved compatibility
    issue between 840 and 840 PRO under specific systems.
    Install Guide

All Windows / Mac OS, 49.36 MB, pdf, ENGLISH

Versie : Desktop

2013.10.30

• Install Guide

All Windows / Mac OS, 21.65 MB, pdf, ENGLISH

Versie : Laptop

2013.10.30

Firmware

• Firmware File

MAC OS, 2.86 MB, iso, MULTI LANGUAGE

Versie : DXM05B0Q

2013.10.29

Firmware File

Win XP/Vista/Win 7/Win 8, 1 MB, zip, MULTI LANGUAGE

Versie : DXM05B0Q

2013.06.04

tech specs

Afmetingen van MZ-7PD512BW

General Feature

• Application
    Client-pc's, Enterprise Computing * Voor zakelijke pc-gebruik, een minimum van 6,7% over-provisioning (OP) is vereist en kan worden ingesteld via Magician.
  • Capacity
    512 GB (1 GB = 1 Billionbyte door IDEMA) * De werkelijke bruikbare capaciteit kan minder zijn (als gevolg van opmaak, partitioneren, het besturingssysteem, toepassingen of anderszins)
  • Design
    2,5 inch Vorm Factor
  • Interface
    SATA 6 Gb/s Interface, compatibel met SATA 3 Gb/s & SATA 1,5 Gb/s interface
  • Dimension (WxHxD)
    100 x 69,85 x 6,8 mm afmetingen
  • Gewicht
    Gewicht: maximaal 54 g
  • Geheugen
    Samsung Toggle DDR 2.0 NAND Flash geheugen (400 Mbps, 2 xnm / 1 xnm)
  • Verificateur
    Samsung 3-core MDX verificateur
  • Cache Geheugen
    Samsung 512 MB Low Power DDR2 SDRAM cache memory

Special Feature

• TRIM Support
    TRIM Ondersteuning
  • S.M.A.R.T Support
    S.M.A.R.T Ondersteuning
  • GC (Garbage Collection)
    Auto Garbage Collection Algorithme
  • Encryptie Ondersteuning
    AES 256-bit Encryptie (Klasse 0)
  • WWN Support
    World Wide Name ondersteund
  • Slaapstand Ondersteuning
    Nee

MEER SPECIFICATIES WEERGEVENVergroten

Prestaties

• Sequential Read
    Tot 540 MB/s Sequential Read * De prestaties kunnen variëren, afhankelijk van systeem hardware & configuratie
  • Sequential schrijven
    Tot 520 MB/s Sequential schrijven * De prestaties kunnen variëren, afhankelijk van systeem hardware & configuratie
  • Random Leessnelheid (4KB, QD32)
    Tot 100 000 IOPS Random Leessnelheid * De prestaties kunnen variëren, afhankelijk van systeem hardware & configuratie
  • Random Schrijfsnelheid (4KB, QD32)
    Tot 90 000 IOPS Random Schrijfsnelheid * De prestaties kunnen variëren, afhankelijk van systeem hardware & configuratie
  • Random Leessnelheid (4KB, QD1)
    Tot 9 900 IOPS Random Leessnelheid * De prestaties kunnen variëren, afhankelijk van systeem hardware & configuratie
  • Random Schrijfsnelheid (4KB, QD1)
    Tot 31 000 IOPS Random Schrijfsnelheid * De prestaties kunnen variëren, afhankelijk van systeem hardware & configuratie

Omgeving

• Gemiddeld Energieverbruik (systeem level)
    Gemiddeld: 0,19 Watt (MobileMark2007) * Maximum: 3,75 Watts (Seq.Write @ Iometer) * Het werkelijke energieverbruik kan variëren afhankelijk van de systeemconfiguratie hardware & configuratie
  • Energieverbruik (Idle)
    0,03 Watt (Typisch, DIPM ingeschakelde waarde) * 2 mW met Devicesleep * Het werkelijke energieverbruik kan variëren afhankelijk van de systeemconfiguratie hardware & configuratie
  • Toelaatbare Voltage
    5 V ± 5% toelaatbare voltage
  • Betrouwbaarheid (MTBF)
    1,5 miljoen uur Betrouwbaarheid (MTBF)
  • Gebruikstemperatuur
    Temperatuur: 0 - 70°C
  • Drukkracht
    1 500 G & 0,5 ms (Half sine)

Accessoires

• Installatie Kit
    Niet beschikbaar

Software

• Management SW
    Magician Software for SSD management

Warranty

• Warranty
    5 jaar garantie - Voor zakelijke toepassingen, 5 jaar beperkte garantie gaat uit van een maximale gemiddelde werklast van 40 GB/dag. Workloads van meer dan 40 GB/dag vallen niet onder de garantie

Kunt u niet vinden wat u zoekt?

Live chatten

Of maak gebruik van onze Live Chat dienst
Start chat

E-mailondersteuning

Verstuur een e-mail en ontvang een antwoord.
Stuur ons een e-mail

Telefonische ondersteuning

Bel om een medewerker van de klantenservice te spreken.

Bel met de Samsung Service- en Informatielijn via
0900-SAMSUNG (0900-7267864) (10 c/m).

Toon meer +
MEER CONTACTMOGELIJKHEDEN