Slik styrer du Family Hub-kjøleskapet med SmartThings

Samsung SmartThings gir deg en praktisk og oppgradert livsstil. Med SmartThings-appen kan du lett koble til og styre et kjøleskap mer effektivt. Se instruksjonene nedenfor for å bruke Family Hub med SmartThings-appen.

Instruksjonene vist nedenfor er tilgjengelige når SmartThings-appen har blitt installert på mobilen din og koblet til Family Hub-kjøleskapet ditt.

Åpne SmartThings-appen, og trykk på det tilkoblede Family Hub-kjøleskapet på skjermen.

Åpne SmartThings-appen.

Da vil du se følgende skjermbilde, som er hovedskjermbildet til Family Hub.

Hovedskjermbildet til family hub.

Trykk på knappen Kjøleskap-/Frysertemperatur øverst på skjermen.

Du kan justere temperaturen til det du vil.

Velg en kjøleskap fryser temperaur.

Med på/av-kontrollen til Power Cool/Power Freeze-funksjonen kan du oppleve en kraftigere kjøleskap-/fryserfunksjon.

FlexZone er et allsidig rom i kjøleskapet ditt som du kan endre til å bli brukt som kjøleskap, fryser eller noe annet du trenger.

Du kan justere frostfunksjonen, noe som er ideelt til å oppbevare frossen mat.

Velg avkjølingsvalg.
  • Frossen: Innstiller temperaturen til det samme som fryseren.
  • Myk fryser: Dette holder myk frossen mat lett frossen, som f.eks. myk iskrem eller lignende.
  • Kjøtt og fisk: Dette holder temperaturen egnet til kjøtt og fisk eller lignende.
  • Ost og grønnsaker: Dette holder ost og grønnsaker ferske.
  • Hvitvin: Dette holder temperaturen perfekt til oppbevaring av hvitvin og annen drikke.

Du kan sjekke innsiden av kjøleskapet via et bilde.
Kameraet tar bilder automatisk når dørene er lukket.

Velg inni kjøleskap.

Du kan laste ned Family Hub-appen fra Google Play Store eller Galaxy Store på din Samsung Android mobiltelefon.

Få mer informasjon om Family Hub-funksjonene via Slik bruker jeg Family Hub-appen min.

Velg Family Hub.

Du kan sjekke den aktuelle filterstatusen på Family Hub-kjøleskapet. Når filteret ditt må utskiftes, blir det vist en filteralarm-melding.

Velg tilbehør.

HomeCare Wizard-seksjonen lar deg vite hva Family Hub-appen administrerer så vel som historikken. Dette vil bli oppdatert med et minimum på 1 times bruk.

Velg Homecare wizard.

Merknad: App-innstilling, selvdiagnose, og informasjon (maskinvareversjon) er gitt når du velger øverste høyre hjørne av hovedskjermbildet.

App-innstillinger

App-innstillinger.

Selvdiagnose

Selvdiagnose.

Informasjon

Informasjon.