En oversikt over forbedringen (Writing Assist) for sending og mottak av meldinger på Galaxy S24

S24 tilbyr forbedrede funksjoner for sending og mottak av meldinger. Samtaleoversettelse i sanntid gjør tverrspråklig kommunikasjon mer praktisk når du samhandler med utenlandske venner. Endringer i setningsstil lar deg sende meldinger som passer humør eller situasjon, og korrekturlesing hjelper deg med å sikre at du sender og mottar meldinger med riktig stavemåte.

En person som bruker Direkteoversett-funksjonen på en meldingsapp.

Merk: Ved utgivelsestidspunktet støttes 13 språk (17 regioner), flere språk vil bli lagt til i fremtidige oppdateringer.

• Støttede språk (regioner)
    Forenklet kinesisk, engelsk (India, Storbritannia, USA), fransk, tysk, hindi, italiensk, japansk, koreansk, polsk, portugisisk (Brasil), spansk (Mexico, Spania, USA), thai, vietnamesisk.

Chat-oversettelsesfunksjonen lar deg oversette meldinger i en samtale.

Oppsett av Chatoversettelse

Startskjermbilde for Innstillinger Startskjermbilde for Innstillinger

Trinn 1. Åpne Innstillinger >Trykk på Avanserte funksjoner.

Skjermbildet for innstilling av avanserte funksjoner Skjermbildet for innstilling av avanserte funksjoner

Trinn 2. Trykk på Avansert intelligens.

Skjermbildet for innstilling av avansert intelligens Skjermbildet for innstilling av avansert intelligens

Trinn 3. Trykk på Samsung-tastatur.

Samsung tastaturinnstillinger-skjerm Samsung tastaturinnstillinger-skjerm

Trinn 4. Trykk på Chatoversettelse > Slå på bryteren .

Slik bruker du Chatoversettelse

Funksjonen Chatoversettelse støttes for øyeblikket i følgende meldingsapper:

Samsung-/Android-meldinger
Google Chat
Kakao Talk
Signal

Whatsapp
Line Messenger
Instagram (DM)
Tango

Skjermbilde for meldingsamtale Skjermbilde for meldingsamtale

Trinn 1. Trykk på Skrivehjelp-ikonet, i en samtale.

Alternativer for skrivehjelp Alternativer for skrivehjelp

Trinn 2. Velg Chatoversettelse.

Hurtigvindu for språkvalg Hurtigvindu for språkvalg

Trinn 3. Velg ønsket språk i hurtigvinduet øverst på skjermen. > Den oversatte teksten vil vises under den opprinnelige teksten.

Merk: Hvis ingen språk er valgt, blir telefonens systemspråk automatisk valgt som standard.

En annen funksjon som tilbys av Direkteoversett innebærer å foreslå skrivestiler og sjekke grammatikk og staving.

Skrivehjelp-ikonet er valgt på en meldingsapp. Skrivehjelp-ikonet er valgt på en meldingsapp.

Trinn 1. Trykk på Skrivehjelp-ikonet etter at du har skrevet en melding.

Alternativer for å sjekke staving og grammatikk eller endre skrivestil. Alternativer for å sjekke staving og grammatikk eller endre skrivestil.

Trinn 2. Velg alternativet for å endre skrivestil eller sjekke staving og grammatikk.

Trinn 3. Du kan velge og bruke ønsket skrivestil eller sjekke staving og grammatikk.

Alternativer for Skrivestil Alternativer for Skrivestil

Skrivestil. Velg foretrukket skrivestil eller filtrer stiler ved å klikke på nedtrekksmenyen "Vis alle" til høyre.

Grammatikkforslag Grammatikkforslag

Staving og grammatikk. Sjekk for feil og foreslåtte forbedringer.

Slik bruker du Chat Assist Slik bruker du Chat Assist

Merknader:

• Dette er et eksempel som bruker Samsung Messages-appen, og instruksjoner kan variere avhengig av meldingsappen som brukes.
  • På grunn av AI sin natur kan oversettelsesresultatene variere hver gang du oversetter.