Hvordan bruke Ring rundt for å søke-funksjonen for S24

Ring rundt for å søke er en Google-drevet funksjon på Galaxy S24 som lar deg raskt søke etter informasjon om det du ser på skjermen - inkludert bilder, videoer eller tekst, ved å bruke en enkel bevegelse med fingeren eller S Pen. Lær hvordan du kan bruke Ring rundt for å søke til å enkelt søke etter bildeinformasjon på tvers av Galleri-appen, nettet, sosiale medier med mer.

Å bruke Galaxy S-pennen til å tegne en sirkel rundt et bilde med Ring rundt for å søke-funksjonen.

Ring rundt for å søke-funksjonen og hvordan du setter den opp

Denne unike funksjonen lar deg raskt søke på nettet etter elementer av interesse i et bilde eller tekst, uten at du må bytte app eller skrive ut det du leter etter. Alt du må gjøre er å bruke fingeren eller en S-penn til å sirkle elementet eller teksten du er interessert i, og et søk vil automatisk starte. Denne funksjonen fungerer på alle apper som tillater skjermbilde.

Merk:

• Ring rundt for å søke trenger internettforbindelse for å fungere.
  • Når 'Skjermsøk er ikke tilgjengelig' vises: Innstillinger > Apper > Velg standardapper > Digital assistentapp > Aktiver Analyser bilder på skjermen.
Skjerm er valgt i Innstillinger. Skjerm er valgt i Innstillinger.

Trinn 1. Åpne Innstillinger > Trykk på Skjerm.

Navigeringslinjen er valgt. Navigeringslinjen er valgt.

Steg 2. Trykk på Navigeringslinje.

Skjermbilde med bryteren for ring rundt for å søke på. Skjermbilde med bryteren for ring rundt for å søke på.

Trinn 3. Aktiver Ring rundt for å søke til .

Hvordan bruke Ring rundt for å søke

Slik bruker du Circle to Search Slik bruker du Circle to Search

Med internettforbindelse, et bilde på skjermen til Galaxy-telefonen og noen få enkle trinn, kan du gjøre en internett-søk ved å bare tegne en ring rundt et element av interesse i et bilde.

Bilde av kjæledyr i Galleri-appen. Bilde av kjæledyr i Galleri-appen.

Trinn 1. Trykk på og hold inne hjemknappen.

Ring rundt for å søke aktivert med et kjæledyr sirklet rundt. Ring rundt for å søke aktivert med et kjæledyr sirklet rundt.

Steg 2. Bruk fingeren din eller en S-penn til å tegne en ring rundt eller trykke på det aktuelle elementet.

Søkeresultatene for kjæledyret. Søkeresultatene for kjæledyret.

Trinn 3. Når fingeren eller S-pennen tas bort fra telefonskjermen, vil nettsøket starte.

Merk: På grunn av søkealgoritmens natur, kan det å søke etter det samme bildet gi forskjellige resultater.