Hvordan oppdaterer jeg min Galaxy Buds-programvare?

Det å holde dine Galaxy Buds oppdatert er den beste måten å sikre at du får mest mulig ut av dine Buds hver dag. Slik kan du sjekke og oppdatere din Galaxy Buds-programvare for å sikre at dine Buds alltid er oppdatert.

Bilde av Galaxy Wearable programvareoppdatering-skjermbilde.

Slik oppdaterer du din Galaxy Buds-programvare

For å oppdatere din Galaxy Buds-programvare må du først laste ned Galaxy Wearable-appen på smarttelefonen din ved å følge disse trinnene:

• Åpne Galaxy Store eller Play Store, og trykk på Søk-ikonet. Søk etter og velg Galaxy Wearable, og trykk deretter på Installer-ikonet (pil ned) ved siden av appen. Når installasjonen er fullført, så trykk på Avspill-ikonet for å åpne appen.

For å oppdatere din Galaxy Buds-programvare til de nyeste funksjonene, følg disse trinnene:

Bilde av startskjermbilde med Galaxy Wearable-appen uthevet. Bilde av startskjermbilde med Galaxy Wearable-appen uthevet.

Trinn 1. Åpne Galaxy Wearable-appen.

Bilde av “Galaxy Buds”-skjermbildet med “Øreplugginnstillinger” uthevet. Bilde av “Galaxy Buds”-skjermbildet med “Øreplugginnstillinger” uthevet.

Trinn 2. Når Galaxy Buds er koblet til, trykk på “Øreplugginnstillinger”.

Bilde av menyen “Øreplugginnstillinger” med “Ørepluggprogramvareoppdatering” uthevet. Bilde av menyen “Øreplugginnstillinger” med “Ørepluggprogramvareoppdatering” uthevet.

Trinn 3. Nederst i menyen velger du “Ørepluggprogramvareoppdatering”.

Trinn 4. På skjermbildet “Ørepluggprogramvareoppdatering” kan du velge mellom “Last ned og installer”, “Automatisk nedlasting over Wi-Fi” eller “Siste oppdatering”.

Bemerk: Avhengig av modell, nettverk og versjonsopplysningene du bruker, kan det hende at menyen “Ørepluggprogramvareoppdatering” ikke vises.