Hvordan sette inn et USIM-kort i Galaxy Z Flip5 og Z Fold5

Et USIM-kort inneholder abonnentinformasjon og kobler enheten din til et mobilnettverk. I tilfeller der USIM-kortet må installeres eller fjernes, for eksempel ved konfigurering av en ny mobil enhet, er det viktig å gjøre dette riktig slik at du unngår å skade SIM-kortskuffen. Følg anvisningene for hvordan du setter inn et USIM-kort i din Galaxy Z Flip5 eller Z Fold5.

Galaxy Z-serie enhet og USIM-kort

Merk: Hvis USIM-kortet settes inn i enheten i Galaxy Z-serien baklengs, eller hvis SIM-kortskuffen tvinges inn i telefonen når den ikke er riktig plassert, kan skuffen bøye seg eller knekke.

Når du skal sette USIM-kort inn i Galaxy Z Fold5-enheten på riktig måte, følger du disse trinnene:

Merk: Plasser Galaxy Z Fold5-enheten på en flat overflate, slik at skjermen vender ned og kameraet vender opp.

Galaxy Z Fold5-telefonen plassert med forsiden ned og en pil som viser hvor du skal sette inn utstøterverktøyet. Galaxy Z Fold5-telefonen plassert med forsiden ned og en pil som viser hvor du skal sette inn utstøterverktøyet.

Trinn 1. Sett inn og trykk utstøterverktøyet hardt inn i hullet i SIM-kortskuffen.

Fjerne SIM-kortskuff fra Galaxy Z Fold5-enheten. Fjerne SIM-kortskuff fra Galaxy Z Fold5-enheten.

Trinn 2. Ta ut SIM-kortskuffen når den spretter ut av telefonen.

Riktig plassering av USIM-kort i SIM-kortskuffen. Riktig plassering av USIM-kort i SIM-kortskuffen.

Trinn 3. Sett USIM (Nano-SIM)-kortet i SIM-kortskuffen med metallbrikken vendt ned. Sørg for at kortet er nøyaktig innrettet med formen på skuffen, og at kortet er på samme nivå som skuffen.

Sett SIM-kortskuffen tilbake i Galaxy Z Fold5-enheten. Sett SIM-kortskuffen tilbake i Galaxy Z Fold5-enheten.

Trinn 4. Sett inn og trykk SIM-kortskuffen helt inn i SIM-kortsporet på enheten.

Når du skal sette et USIM-kort inn i Galaxy Z Flip5-enheten på riktig måte, følger du disse trinnene:

Merk: Galaxy Z Flip5-enheten må være helt åpen når du skal utføre denne prosessen.

Galaxy Z Flip5-telefonen er helt åpen med en pil som viser hvor du skal sette inn utstøterverktøyet. Galaxy Z Flip5-telefonen er helt åpen med en pil som viser hvor du skal sette inn utstøterverktøyet.

Trinn 1. Sett inn og trykk utstøterverktøyet hardt inn i hullet i SIM-kortskuffen

Fjerne SIM-kortskuff fra Galaxy Z Flip5-enheten. Fjerne SIM-kortskuff fra Galaxy Z Flip5-enheten.

Trinn 2. Ta ut SIM-kortskuffen når den spretter ut av telefonen.

Riktig plassering av USIM-kort i SIM-kortskuffen. Riktig plassering av USIM-kort i SIM-kortskuffen.

Trinn 3. Plasser USIM (Nano-SIM)-kortet i SIM-kortskuffen, slik at metallbrikken vender nedover. Sørg for at kortet er nøyaktig inrettet med formen på skuffen og at kortet er på samme nivå som skuffen.

Sett SIM-kortskuffen tilbake i Galaxy Z Flip5-enheten. Sett SIM-kortskuffen tilbake i Galaxy Z Flip5-enheten.

Trinn 4. Sett inn og trykk SIM-kortskuffen helt inn i SIM-kortsporet på enheten.