Hvordan setter jeg inn, tar ut og formaterer minnekortet i Galaxy S9/S9+?

Ta så mange bilder du vil og lagre så mye informasjon du ønsker. Ved å installere et minnekort i noen få, enkle steg kan du glemme alt om plassproblemer og få full glede av din nye Galaxy S9.
Begynn med å sette inn minnekortet.
Noen minnekort er kanskje ikke helt kompatible med enheten, så du må forsikre deg om at du bruker et kompatibelt kort for å unngå skade.

1 Stikk utløsernålen vertikalt inn i hullet på skuffen for å løsne skuffen.
2 Trekk skuffen forsiktig ut av sporet.
3 Legg et minnekort på skuffen med de gullfargede kontaktene ned.
4 Trykk minnekortet forsiktig inn i skuffen for å feste det.
5 Sett skuffen tilbake i sporet.

Når du har satt minnekortet inn i enheten, vises filkatalogen i mappen Mine filer, SD-kort.

Når du har satt minnekortet inn i enheten, vises filkatalogen i mappen Mine filer, SD-kort

Før du tar ut minnekortet, demonterer du det ved å trykke på Apper, Innstillinger, Enhetsvedlikehold, Lagring, Flere alternativer, Innstillinger for lagring, SD-kort, Demonter. Deretter:

1 Stikk utløsernålen vertikalt inn i hullet på skuffen for å løsne skuffen.
2 Trekk skuffen forsiktig ut av sporet.
3 Ta ut minnekortet.
4 Sett skuffen tilbake i sporet sitt.

Merk: Ikke ta ut minnekortet mens enheten overfører