Hvordan stille inn vær i sanntid som skjermbakgrunn på Galaxy S24

Funksjonen for vær i sanntid som skjermbakgrunn på den nye S24 legger til 3D-animerte væreffekter på stillbilder som brukes som låseskjerm. Væreffektene gjenspeiler brukerens lokale vær, så hvis det regner ute, vil en animasjon av regn bli brukt på låseskjerm-bildet.

Galaxy-telefonlås-skjerm som speiler været i sanntid.

Når du skal stille inn vær i sanntid som skjermbakgrunn, må du først slå på innstillingen for Bildeomgivelsesbakgrunn.

Startskjermbilde for Innstillinger Startskjermbilde for Innstillinger

Trinn 1. Åpne Innstillinger >Trykk på Avanserte funksjoner.

Skjermbildet Avanserte funksjoner Skjermbildet Avanserte funksjoner

Trinn 2. Trykk på Labs.

En liste over noen funksjoner i Labs En liste over noen funksjoner i Labs

Trinn 3. Trykk på Bildeomgivelsesbakgrunn.

En beskrivelse og visuelt eksempel på Bildeomgivelsesbakgrunn En beskrivelse og visuelt eksempel på Bildeomgivelsesbakgrunn

Trinn 4. Still Bildeomgivelsesbakgrunn inn til .

Bilder lagret i Galleri-appen kan angis som bakgrunnsbilde med væreffekt.

Merk: Posisjon må være aktivert i Innstillinger > Posisjon for at denne funksjonen skal fungere.

Startskjermbildet for Galaxy S24 Startskjermbildet for Galaxy S24

Trinn 1. Berør og hold bakgrunnen på startskjermbildet.

Tilpasningsalternativer for startskjermbildet for Galaxy S24 Tilpasningsalternativer for startskjermbildet for Galaxy S24

Trinn 2. Velg Bakgrunn og stil.

Alternativer for tilpasning av Bakgrunn og stil Alternativer for tilpasning av Bakgrunn og stil

Trinn 3. Velg Endre bakgrunner.

Alternativer for bakgrunn Alternativer for bakgrunn

Trinn 4. Velg Bildeomgivelse under kategorien Kreativ.

* Hvis et hurtigbilde vises for å konfigurere vær-appen, velger du Godta.

* Bildeomgivelsesbakgrunn vil bare vises hvis du aktiverer funksjonen i Labs.

Bilder i Galleri Bilder i Galleri

Trinn 5. Velg et bilde som bakgrunn.

Bilde av svart hund angitt som bakgrunnsbilde Bilde av svart hund angitt som bakgrunnsbilde

Trinn 6. Juster bildets posisjon på skjermen.

Forhåndsvisning av effekter for bildeomgivelses-vær bakgrunnsbilde Forhåndsvisning av effekter for bildeomgivelses-vær bakgrunnsbilde

Trinn 7. Trykk på spill av-ikonet for å se en forhåndsvisning av animasjonen til vær-bakgrunnen.

* Tilgjengelige effekter kan variere basert på stemningen i bildet.

Bilde av svart hund satt som bakgrunnsbilde Bilde av svart hund satt som bakgrunnsbilde

Trinn 8. Trykk på Ferdig når du vil iverksette den animerte effekten.

Notater: Disse funksjonene er tilgjengelige i Labs.

• Foreløpig gjengis bare enkelte værforhold.
  • Tidsendringer viser ikke alltid nåværende forhold nøyaktig, og resultatene kan ta tid å vise.
  • Natt- og innendørsbilder kan se feil ut.