Hvordan tilpasser jeg urskiven på min Galaxy Watch?

En av de mest kraftfulle funksjonene for å tilpasse din Galaxy Watch er muligheten til å endre urskiven på klokken din. Du kan velge mellom et bredt utvalg av urskiver fra smarttelefonen din eller din Galaxy Watch. For å finne ut hvordan du gjør dette, les informasjonen nedenfor.

Bilde av en tilpasset Galaxy Watch-skjerm.

Du kan tilpasse urskiven din ved å bruke din Galaxy Watch eller en smarttelefon.

Fra din Galaxy Watch:

For å tilpasse urskiven fra din Galaxy Watch, følg disse trinnene:

Eksempelbilde av en urskive med et trykk-og-hold-ikon i midten. Eksempelbilde av en urskive med et trykk-og-hold-ikon i midten.

Trinn 1. Trykk og hold på startskjermen.

Bilde av tilpass-skjermbildet med et sveip-til-venstre-ikon. Bilde av tilpass-skjermbildet med et sveip-til-venstre-ikon.

Trinn 2. Sveip til venstre og velg urskiven som du foretrekker.

Bilde av en personlig urskive med knappen “Tilpass” uthevet. Bilde av en personlig urskive med knappen “Tilpass” uthevet.

Trinn 3. Når du velger urskiven som du vil bruke, så trykk på knappen “Tilpass” for å vise denne urskiven på hovedskjermbildet til din Galaxy Watch.

Bemerk: Avhengig av hvilken urskive du velger kan du endre fargen på urviserne, standby-bakgrunnsfargen og visse applikasjonssnarveier som du ønsker. Husk at ikke alle urskiver tillater denne typen tilpasning.

Fra smarttelefonen din:

Du kan tilpasse urskiven din direkte fra smarttelefonen din: Åpne Galaxy Wearable-appen →Trykk på alternativet Urskiver → Velg din foretrukne urskive, og trykk på den for å vise den på din Galaxy Watch.

Du kan også foreta prosessen med telefonen din ved å få tilgang til Galaxy Wearable-appen direkte fra din Galaxy Watch. For å gjøre dette, følg disse trinnene:

Eksempelbilde av en urskive med et trykk-og-hold-ikon i midten. Eksempelbilde av en urskive med et trykk-og-hold-ikon i midten.

Trinn 1. Trykk og hold på startskjermen.

Bilde av tilpass-skjermbildet med ikonet rediger på telefon uthevet. Bilde av tilpass-skjermbildet med ikonet rediger på telefon uthevet.

Trinn 2. Trykk på ikonet rediger på telefon for å åpne skjermbildet “Urskiver” på smarttelefonen din.

Bilde av “Urskiver”- skjermbildet på en smarttelefon. Bilde av “Urskiver”- skjermbildet på en smarttelefon.

Trinn 3. På smarttelefonen din velger du urskiven som du vil bruke på din Galaxy Watch og trykker for å vise den. Hvis tilpasningsfunksjonen er tilgjengelig for urskiven du vil bruke, kan du gjøre dette øverst på skjermen ved å trykke på “Tilpass”-knappen.

Du kan alltid få flere urskiver når du ønsker det. Hvis du vil sette en ny urskive på klokken din og du ikke finner den rette i forslagsdelen, så følg disse trinnene:

Bilde av Galaxy Wearable-appen med et trykk på alternativet “Urskiver”. Bilde av Galaxy Wearable-appen med et trykk på alternativet “Urskiver”.

Trinn 1. Åpne Galaxy Wearable-appen og trykk på alternativet “Urskiver”. Du kan også åpne appen fra din Galaxy Watch som i de foregående trinnene.

Bilde av “Urskiver”- skjermbildet på en smarttelefon. Bilde av “Urskiver”- skjermbildet på en smarttelefon.

Trinn 2. På “Urskiver”-skjermbildet blar du ned og trykker på alternativet “Få flere urskiver”.

Bilde av “Google Play”-skjermbildet med en av de tilgjengelige urskivene uthevet. Bilde av “Google Play”-skjermbildet med en av de tilgjengelige urskivene uthevet.

Trinn 3. Smarttelefonen din omdirigerer deg til “Google Play” der du finner alle tilgjengelige urskiver. Trykk på den du liker best.

Bilde av den valgte urskiven med et trykk på knappen “Installer” . Bilde av den valgte urskiven med et trykk på knappen “Installer” .

Trinn 4. Trykk på knappen “Installer” . Når den er lastet ned, vil din nye urskive være tilgjengelig på klokken din og i Wearable-appen i menyen “Urskiver”.

Bemerk: Visse urskiver kan medføre ekstra kostnader som er høyere enn de som er avtalt med telefonoperatøren din. Alternativene for og anvendelsen av urskivene kan variere avhengig av enhetsmodell.