Hvorfor får jeg en feilmelding for fingeravtrykk på min Galaxy S9 / S9 +?

Det er mulig at du kan se en feilmelding eller en Pop-up nederst på låseskjermbildet når du bruker fingeravtrykkssensoren.

Det er mulig at du kan se en feilmelding eller en Pop-up nederst på låseskjermbildet når du bruker fingeravtrykkssensoren

Vi vil send ut en ny programvareoppdatering for å løse dette problemet. Sjekk derfor for tilgjengelige programvareoppdateringer regelmessig, via Smart Switch PC eller Fota.

Merk: Generelt bør du sørge for at programvaren og appene dine er oppdateret til de nyeste versjonene.

I mellomtiden kan det være lurt å deaktivere fingeravtrykkssensoren på enheten. Du kan gjøre dette via følgende trinn:

1 Åpne ‘Innstillinger’ og trykk på «Avanserte funksjoner».
 Åpne ‘Innstillinger’ og trykk på ‘Avanserte funksjoner’
2 Skyv bryteren for å deaktiver «Fingersensorbevegelser».
Skyv bryteren for å deaktiver ‘Fingersensorbevegelser’
3 Restarte enheten.
Restarte enheten

Takk for din tilbakemelding