Optimaliserte funksjoner for navigeringslinje på Galaxy-enheter

Navigeringslinjen på Galaxy-enheter er én av måtene å bevege seg mellom skjermer og applikasjoner på, og støtter to typer navigering: knapper og strykebevegelser. Med Galaxy S24 har funksjoner som forenklede funksjoner for navigeringslinje og digitale assistentfunksjoner blitt lagt til for å gi brukerne et mer praktisk grensesnitt.

En person som bruker strykebevegelser på Galaxy S24.

Navigasjonslinjeinnstillinger har blitt oppdatert i Galaxy S24 for å skape en bedre brukeropplevelse ved å gi brukeren et mer konsist sett med menyvalg for å konfigurere deres mobile enhet. Disse endringene inkluderer:

• Fjerning av sveipebevegelsesalternativer for "Sveip fra bunnen"
  • Fjerning av "Bevegelseshint" fra strykebevegelser-menyen
  • Tilføyelse av Digital Assistent På/Av-bryter
  • Tilføyelse av muligheten til å aktivere Ring rundt for å søke

Bruk NavStar-appen i Good Lock for å aktivere strykefunksjonene "Stryk opp" og "Gestehint" for strykegester.

Installer Good Lock og NavStar

Trinn 1. Last ned Good Lock fra Galaxy Store > Åpne Good Lock.
Trinn 2. Velg Make up-fanen > NavStar > Trykk på nedlastingsikonet.

Aktiver ekstra gestinnstillinger

Trinn 1. Åpne Good Lock-appen > Velg Make up-fanen > NavStar.
Trinn 2. Trykk på Start > Tillat > Strykebevegelser > Trykk på bryteren når du vil slå .

Sette opp Galaxy strykebevegelser (Stryk opp, Gestehint)

Trinn 1. Åpne Innstillinger > Skjerm > Navigeringslinje.
Trinn 2. Velg Strykebevegelser > Flere alternativer > Velg ønsket strykebevegelse og knapperekkefølge / Aktiver gestehint ved å trykke på bryteren til .

Merk: Uavhengig av hvilken type navigering du har stilt inn, kan du starte den digitale assistenten ved å sveipe innover fra et av de nederste hjørnene på telefonskjermen.

Innstillinger for navigeringslinje for knapper og strykebevegelser finnes i enhetsinnstillingene, der knapper er aktivert som standard. Informasjonen nedenfor forklarer hvordan du velger en navigeringstype og tilpasser hver enkelt slik at de passer til dine behov.

Oppsett av navigasjonsmeny - Knapper

Startskjermbildet for Innstillinger. Startskjermbildet for Innstillinger.

Trinn 1. Åpne Innstillinger > Skjerm.

Skjermbildet for Skjerm-innstillinger. Skjermbildet for Skjerm-innstillinger.

Steg 2. Trykk på Navigeringslinje.

Skjermbildet for Navigeringslinje-innstillinger. Skjermbildet for Navigeringslinje-innstillinger.

Trinn 3. Velg Knapper > Trykk på Flere alternativer.

Alternativer for Knapper-innstillinger. Alternativer for Knapper-innstillinger.

Trinn 4. Tilpass knappene ved å velge fra alternativene på skjermen.

Oppsett av navigeringslinje - Strykebevegelser

Startskjermbildet for Innstillinger. Startskjermbildet for Innstillinger.

Trinn 1. Åpne Innstillinger > Skjerm.

Skjermbildet for Skjerm-innstillinger. Skjermbildet for Skjerm-innstillinger.

Steg 2. Trykk på Navigeringslinje.

Skjermbildet for Navigeringslinje-innstillinger. Skjermbildet for Navigeringslinje-innstillinger.

Trinn 3. Velg Strykebevegelser > Trykk på Flere alternativer.

Alternativer for Strykebevegelser-innstillinger. Alternativer for Strykebevegelser-innstillinger.

Trinn 4. Tilpass strykebevegelser ved å velge fra alternativene på skjermen.

Å aktivere strykebevegelser på telefonen hjelper med å gi mer plass på skjermen og lar deg bevege deg mellom applikasjoner og skjermbilder med fingerbevegelser. Her er noen detaljer angående strykebevegelsene du kan bruke til å navigere.

• Tilbake til Hjem-skjermbildet:
    • Stryk oppover fra nederst på telefonskjermen når du vil gå tilbake til Hjem-skjermbildet.
  • Visning av nylige apper:
    • Stryk oppover fra nederst på telefonskjermen og hold i ett sekund når du vil vise appene du nylig har åpnet.
  • Gå tilbake:
    • Stryk innnover fra venstre eller høyre side av telefonskjermen når du vil gå tilbake til forrige skjermbilde.
  • Aktivering av Digital assistent:
    • Åpne Digital assistent ved å stryke på skrå opp- og innover fra nederste venstre eller høyre hjørne på telefonskjermen.

Merk: Denne funksjonen er aktivert uavhengig av hvilken navigeringstype (knapper eller strykebevegelser) som er stilt inn på enheten.

• Aktivering av Ring rundt for å søke:
    • Berør og hold inne Hjem-knappen eller navigeringshåndtaket nederst på telefonskjermen når du vil aktivere Ring rundt for å søke-funksjonen.

Takk for din tilbakemelding