Sammenligning av Note10 og Note10-plus

De nye Note10 og Note10+ er begge fantastiske telefoner. Uansett hvilken du velger får du en stor og fantastisk skjerm, nye funksjoner og utrolige spesifikasjoner. Det vil imidlertid være noen variasjoner, og Note10+ vil ha funksjoner som ikke er tilgjengelige på Note10.

Bilde av Note10 og Note10+ plassert side om side

Det beste med enhver ny telefon er å oppdage spesifikasjonene. Både Note10 og Note10+ vil ha Dynamisk AMOLED-skjermer, og skjermene er over seks tommer i diameter. Det er imidlertid noen små forskjeller mellom modellene, så sjekk spesifikasjonene før du kjøper din nye Note10.

What is the difference between the Galaxy Note8 and Note9

Spesifikasjoner

Note10+

Note10

Skjermstørrelse

6,8 tommer WQHD+ (3040 x 1440) Dynamisk AMOLED

6,3 tommer FHD+ (2280 x 1080) Dynamisk AMOLED

Kamera (R/F)

16 + 12 + 12MP + ToF/10MP

16 + 12 + 12MP/10MP

Batteri

4300 mAh (Gjennomsnittlig)

3500 mAh (Gjennomsnittlig)

Lading

25w kablet/45W kablet (separat lader)/15w trådløst

25w kablet/12w trådløst

Lagring/Minne

256 GB, 512 GB/12 GB

256 GB/8 GB

Prosessor

7nm QC Octa-Core

7nm QC Octa-Core

Nettverk

4G LTE Cat 20 eller 5G

4G LTE Cat 20

S Pen

Ja + S Pen Air-handling

Ja + S Pen Air-handling

Dimensjoner

162,3 x 77,2 x 7,9 mm, 196 g, 5G-vekt er 198 g

151,9 x 71,8 x 7,9 mm, 167 g

Fingeravtrykkskanner

Ultrasonisk i skjerm

Ultrasonisk i skjerm

Mikrofoner

3 totalt

3 totalt

Det beste med en ny telefon er å utforske de nyeste funksjonene. Note10 og Note10+ har begge mange kule funksjoner, inkludert Dex Live, Air-handlinger, en IP68-klassifisering, og mer. Men Note10+ vil noen funksjoner som ikke er tilgjengelige på Note10.

Tilgjengelig på begge modeller

Kun tilgjengelig på Note10+

* TOF er en type dybdekamera som kan finne avstanden og plasseringen til motivet mer nøyaktig enn noen gang før.