Sjekk de nye dekselskjerm-widgets på Galaxy Z Flip5

Widgets gir praktiske snarveier til ofte brukte apper på Galaxy Z Flip5. De gir rask tilgang til apper som Kalender, Vær og Samsung Health uten at du må åpne telefonen. Se hvordan du enkelt tilpasser disse widgetene med disse enkle trinnene.

Forskjellige widgetskjermer for Galaxy Z Flip5

Merk: Tilgjengelige widgets og innstillinger kan variere avhengig av trådløs tjenesteleverandør, programvareversjon og enhetmodell.

Tilpass dekselskjerm-widgets 1 Tilpass dekselskjerm-widgets 1

Trinn 1. Dobbelttrykk på dekselskjermen eller trykk på Power-knappen for å slå på dekselskjermen.

Tilpass dekselskjerm-widgets 2 Tilpass dekselskjerm-widgets 2

Trinn 2. Sveip til venstre for å se nåværende widgets. Hvis du vil slette en widget, trykker du på og holder ønsket widget, og trykker deretter på ikonet ( – ).

Tilpass dekselskjerm-widgets 3 Tilpass dekselskjerm-widgets 3

Trinn 3. Når du vil legge til en widget, sveiper du helt til høyre, og trykker deretter på ( + )-ikonet.

Tilpass dekselskjerm-widgets 4 Tilpass dekselskjerm-widgets 4

Trinn 4. Trykk på widgeten du vil legge til.

Tilpass dekselskjerm-widgets 5 Tilpass dekselskjerm-widgets 5

Trinn 5. Når du vil tilpasse widgetene ytterligere, åpner du telefonen, og deretter Innstillinger > Forsidedeksel > Widgeter.

Tilpass dekselskjerm-widgets 6 Tilpass dekselskjerm-widgets 6

Trinn 6. Du har kan slå widgetsene av eller på og endre rekkefølgen på dem.

Du kan starte en app fra dekselskjermen ved å bruke en av de to metodene nedenfor.

Alternativ 1:

1. Gå til Innstillinger > Avanserte funksjoner > Laboratorier > Apper tillatt på forsiden.

2. Trykk på bryterne ved siden av appene du ønsker å aktivere på dekselskjermen.

Alternativ 2:

1. Gå til Galaxy Store > Last ned og installer Good Lock-appen.

2. Start Good Lock, og gå deretter til Life up > MultiStar > I ♡ Galaxy Foldable > Aktiver Launcher.

3. Velg den appen du vil legge til, og trykk deretter på Aktiver Launcher-widget > Launcher-widget.

Merknader:

• Når du legger til en app, blir det automatisk opprettet en app-widget som består av den kjørbare appen.
  • Apper som finnes i funksjonen "Apper tillatt på dekselskjermen" omfatter (men kan endres): Apper som finnes i funksjonen "Apper tillatt på dekselskjermen" omfatter (men kan endres): Meldinger (Samsung), KakaoTalk, Line, WhatsApp, Meldinger (Google), YouTube, Netflix, Naver Maps, Maps (Google) og WeChat."
  • Samsung Lab og Good Lock støttes ikke offisielt, så det kan hende at apper som finnes ved bruk av disse funksjonene ikke fungerer som forventet når de startes fra dekselskjermen.

Verifisert support fra Samsung eksperter

Verifisert support fra Samsung eksperter