Skjermen er beskåret når Note8 er koblet til en skjerm med Samsung DeX Station.

Hvis du bare ser en del av skjermbildet eller andre farger på TV-en eller skjermen, kan du gå til Innstillinger-menyen på skjermen det gjelder, og forsøke å løse problemet via innstillingene Farge/Oppløsning og Skjermstørrelse.
※ For øyeblikket har ikke Samsung DeX en egen funksjon for å endre oppløsningen. Vi skal forsøke å legge til støtte for dette i fremtiden.

1. Gå til Innstillinger-menyen via den tilkoblede TV-en eller skjermen.
2-1. Endre skjermstørrelsen eller bildestørrelsen i skjerminnstillingene.
2-2. I systeminnstillingene endrer du inngangsmetoden fra HDMI-modus (PC/AV) til PC.
※ Tilgang til og navn på innstillingsmenyen kan variere avhengig av TV eller skjerm.

Merk: Samsung DeX støtter skjermer med Full HD (16:9, HDMI-støtte). Hvis skjermen din bare støtter oppløsning mindre enn Full HD eller er defekt, kan Samsung DeX-skjermen se uklar ut.