Slik bruker du Generativ redigering på Galaxy S24?

Generativ redigering på Galaxy S24 analyserer et bilde og regenererer det mens du endrer størrelse, fjerner eller flytter objekter i bildet. Brukere kan også utvide bilder mens AI fyller inn den perfekte bakgrunnen og til og med fullfører avkuttede elementer i bildet, noe som gjør fotoredigering til en problemfri opplevelse.

En person redigerer et bilde på Galaxy S24.

*Utgående innhold er vannmerket for å indikere at det er redigert av Generativ redigering.

Hvordan bruke Generativ redigering

Slik bruker du Photo Assist Slik bruker du Photo Assist

Du kan endre størrelse, fjerne og flytte objekter i bilder, og Generativ redigering vil gjenskape bildet på den mest naturlige måten.

Startskjermbilde for Galleri Startskjermbilde for Galleri

Trinn 1. Åpne Galleri-appen > Velg et bilde.

Bilde av to hunder Bilde av to hunder

Steg 2. Trykk på Rediger-ikonet når du vil gå til redigeringsmodus.

Startskjermbilde for redigeringfunksjonen Startskjermbilde for redigeringfunksjonen

Trinn 3. Trykk på ikonet for Generativ redigering.

Generativ redigering aktivert Generativ redigering aktivert

Steg 4. Trykk på objektet eller tegn en strek rundt det når du vil velge et objekt.

Startskjermbilde for redigeringfunksjonen Startskjermbilde for redigeringfunksjonen

Trinn 5. Du kan slette, flytte eller endre størrelse på objekter ved å holde fingeren nede på dem.

Skjermbilde for redigering Skjermbilde for redigering

Trinn 6. Juster vippetappen hvis du vil justere bildene > Trykk på Generer.

Eksempel på generert bilde Eksempel på generert bilde

Trinn 7. Trykk på Ferdig og lagre som kopi.

* Brukere kan zoome ut over bildets grenser, og funksjonen for generativ bilderedigering vil automatisk fylle ut tomrommet.

* Dent kan gi ytterligere resultatforslag etter generering.

Merk: Når du bruker funksjonen for Generativ redigering, kan uønskede objekter eller gjenstander utilsiktet legges på resultatet. Hvis innholdet anses som upassende, kan det ikke genereres i det hele tatt.