Slik lader du Galaxy Watch5 raskere

Du er kanskje så opptatt med å utforske alle de spennende funksjonene som følger med din Galaxy Watch5, at du glemmer å holde batteriet oppladet. Heldigvis er det ingen sak å lade Galaxy Watch5, og nå er det en måte å gjøre det enda raskere på. Les nedenfor hvordan du holder din nye Galaxy Watch 5 i toppform og klar til bruk til enhver tid.

Bilde av en Samsung Watch5 som lader.

Galaxy Watch5 er skreddersydd for å gi deg den beste ladeopplevelsen og kommer med en oppdatert USB-C kabel til å støtte bruk av den dedikerte ladeplaten og PD-laderen (5 V / 2 A) sammen.

Når du lader i 30 minutter, lader Watch 5 lader 45 % og Watch 5 Pro 35 %.

Bilde av Galaxy Watch5 hurtigladingsplate..

Bemerk: Samsung anbefaler ikke bruk av tredjeparts eller ikke Samsung-godkjent tilbehør. Bruk av ikke-sertifisert eller uekte tilbehør kan ugyldiggjøre garantien din og forårsake skade. For å unngå å hindre ladingen av enheten din og forårsake batteriproblemer, sørg for å bruke ekte Samsung-ladere og kabler kjøpt fra våre Samsung Experience-butikker eller autoriserte forhandlere.

Det er noen tilfeller der raskere lading ikke vil fungere:

• Når du bruker en universell trådløs ladeplate som ikke støtter hurtiglading ​– f.eks: EP-P5400, P6300 osv.
  • Når du bruker den tidligere modellens ladeplate ​– f.eks. EP-OR500, EP-OR825​.
  • Når du bruker batteridelingsfunksjonen til en smarttelefon.
  • Når du bruker en OR900 PAD med en lader som ikke støtter PD​ – f.eks.: AFC, QC-lader, bærbar batteripakke, PD ikke-støttet USB-port osv.​

Ladetiden varierer med region, innstillinger og miljøfaktorer; faktiske resultater vil variere.