Tilpass bakgrunnsbilde på dekselskjermen til Galaxy Z Flip5

Galaxy Z Flip5 har en større dekselskjerm som enkelt viser viktig informasjon med bare ett blikk. Tilpass Galaxy Z Flip5 ved å tilpasse dekselskjermen til din egen stil.

Forskjellige bakgrunnsbilder for dekselskjermen til Galaxy Z Flip5.

Merk: Tilgjengelige bakgrunner og innstillinger kan variere, avhengig av trådløs tjenesteleverandør, programvareversjon og enhetsmodell.

Tilpass bakgrunnsbildet på forsiden

Tilpass dekselskjermens bakgrunnsbilde på Galaxy Z Flip5 ved å følge disse trinnene:

Tilpass bakgrunnsbilde på dekselskjermen 1 Tilpass bakgrunnsbilde på dekselskjermen 1

Trinn 1. Vekk telefonen ved å dobbelttrykke på dekselskjermen eller trykke på Power-knappen.

Customise cover screen wallpaper 2 Customise cover screen wallpaper 2

Trinn 2. Trykk og hold inne dekselkjermen for å åpne innstillinger for dekselskjerm.

Tilpass bakgrunnsbilde på dekselskjermen 3 Tilpass bakgrunnsbilde på dekselskjermen 3

Trinn 3. Sveip ned for å se de tilgjengelige bildene for dekselskjerm. Trykk på ønsket bilde for dekselskjerm når du vil stille den inn.

Tilpass bakgrunnsbilde på dekselskjermen 4 Tilpass bakgrunnsbilde på dekselskjermen 4

Trinn 4. For å se flere alternativer for dekselskjerm, sveip helt til enden, og åpne deretter telefonen din.

Tilpass bakgrunnsbilde på dekselskjermen 5 Tilpass bakgrunnsbilde på dekselskjermen 5

Trinn 5. Trykk på Legg til ny.

Tilpass bakgrunnsbilde på dekselskjermen 6 Tilpass bakgrunnsbilde på dekselskjermen 6

Trinn 6. Finn og velg den bakgrunnen du ønsker å bruke.

Tilpass bakgrunnsbilde på dekselskjermen 7 Tilpass bakgrunnsbilde på dekselskjermen 7

Trinn 7. Tilpass bakgrunnsbildet ditt, og trykk deretter på Ferdig når du vil stille det inn som ditt nye bakgrunnsbilde.

Ekspertsupport – sertifisert av Samsung

Ekspertsupport – sertifisert av Samsung