Velg ditt sted og språk.
Støtte nyheter

Bruk av Galaxy Buds

Mobiltelefoner
17 feb, 2022

I dette avsnittet veileder vi deg i hvordan du bærer dine Galaxy Buds korrekt og gir informasjon til kunder som kan reagere på materialene som brukes i Galaxy Buds.

Materialene som brukes i Galaxy Buds-produkter

ModellDet anvendte materiale til enheden
ØretuppVingetuppØreplugg enhet
SM-R170
(Galaxy Buds)

Silikon

Silikon

Hoveddel: Polykarbonat (PC)

Høyttalernett: Rustfritt stål

Ladekontakter: Messing (palladium-/gullbelagt)

SM-R175
(Galaxy Buds+)

Silikon

Silikon

Hoveddel: Polykarbonat (PC)

Høyttalernett: Rustfritt stål

Ladekontakter:  Messing (palladium-/gullbelagt)

SM-R180
(Galaxy Buds Live)

N/A

Silikon

Hoveddel: Polykarbonat (PC)

Høyttalernett: Rustfritt stål

Ladekontakter: Messing (palladium-/gullbelagt)

SM-R190
(Galaxy Buds Pro)

Silikon
(Polyester : PET)

N/A

Hoveddel: Polykarbonat (PC)

Høyttalernett: Rustfritt stål

Ladekontakter: Messing (palladium-/gullbelagt)

SM-R177
(Galaxy Buds2)

Silikonii(Polyester : PET)

N/A

Hoveddel: Polykarbonat (PC)

Høyttalernett: Rustfritt stål

Ladekontakter: Messing (Palladium-/gullbelagt)

Nærhetssensor-vindu: Krystallepoksy

SM-R510
(Galaxy Buds2 Pro)

Silikonii(Polyester : PET)

N/A

Hoveddel: Polykarbonat (PC)

Høyttalernett: Rustfritt stål

Ladekontakter: Messing (Palladium-/gullbelagt)

Nærhetssensor-vindu: Krystallepoksy

Aluminium

Samsung Electronics sikrer at produktene deres overholder alle gjeldende forskrifter og produktsikkerhetsstandarder.

Vi jobber hardt for din sikkerhet ved å gjennomføre våre egne omfattende slitasje- og toksisitetstester for alle materialer i Galaxy Buds som kommer i kontakt med huden.

Veiledning for brukere med sensitiv hud

Personer med spesielt sensitiv hud kan oppleve en hudreaksjon når de bruker Galaxy Buds. Dette kan skyldes svette, solkrem, krem eller selve Galaxy Buds.

Du bør slutte å bruke Galaxy Buds hvis ørene eller andre hudområder som eksponeres for enheten blir røde eller føles irritert.
Stoffene som kan forårsake en reaksjon er:

Nikkel

Høyttalernettet (for alle Buds-produktene) og luftehullnettet (for Buds Live og Buds Pro) inneholder rustfritt stål. Rustfritt stål inneholder jern (Fe), nikkel (Ni) og krom (Cr). Selv om rustfritt stål brukes i stor utstrekning på hverdagsprodukter, kan noen personer være allergiske mot nikkel eller andre komponenter.

Selv om høyttalernettet skal være dekket med silikonøretupper og luftehullnettet er designet til ikke å berøre øret (og bør dermed heller ikke komme i direkte kontakt med huden ved korrekt bruk), og selv om Samsung holder mengden nikkel under det strikse nivået angitt av den europeiske REACH-reguleringen, så bør du, hvis du er sensitiv overfor nikkel, være oppmerksom på risikoen for rødme, opphovning, kløe eller annen irritasjon. Hvis du opplever hudirritasjon eller ubehag, så sjekk at tuppene dekker nettet og at ørepluggene sitter korrekt. Hvis problemet vedvarer, så kontakt en lege for å få klarlagt eventuelle allergier, og begrens bruken av ørepluggene.

Akrylat

Hoveddelen av Galaxy Buds inneholder akrylat (metakrylsyre) som kan gi irritasjon. Du kan få en reaksjon dersom du har hatt reaksjoner på bandasjetape som ofte inneholder dette stoffet.

Brukere som er følsomme for noen av disse materialene, bør være ekstra forsiktige når de bruker Galaxy Bds for første gang eller i en lengre periode.

Mer informasjon
Slik bærer du Galaxy Buds

Slik bruker du Galaxy Buds Pro