Min fryser/kjøleskap sier at jeg trenger å skifte ut filteret. Hvordan gjør jag det?

Last Update date : 2016.05.02

For å tilbakestille filteralarmet holder du inne alarmknappen i tre sekunder.
Skapet kan også ha en knapp som sier “Filter Change” og da benytter du den knappen isteden.

Etter det slår alarmlyset av.

Vannfiler er kun nødvendig dersom du bruker egen brun og det er ikke noe behov for det ellers.

 

Tilbakemelding på innhold

Q1. Hjelpte denne informasjon deg?

Q2. Hvor fornøyd var du med dette innholdet?

Q3. Fortell oss hva du synes. Hva kunne vi ha gjort for å gi et bedre svar på ditt spørsmål?

Trenger du mer hjelp så kan du kontakte vårt support team ved å klikke på ikonene under

Trenger du service? Servicesentersteder

Del dette elementet

Lukk hurtigvinduet Dele

Tusen takk!

Vi setter stor pris på at du fyller ut dette spørreskjemaet, takk for at du hjelper oss med å forbedre nettstedet vårt.

ok