Jeg har hørt at det brukes forskjellige typer AP-brikkesett i Galaxy Note8. Hvorfor?

Last Update date : 2017.09.15

: Det er to grunner til å bruke to forskjellige typer AP (MSM8998, Kangchen).
MSM8998 for regionene som trenger å støtte CDMA ettersom Exynos-versjonen ikke støtter CDMA.
I samsvar med ulike regionale nettverksstandarder og lansering av nasjonale operatørkrav, har Note8-enhetene optimalisert brikkesett for hver region, og det kan variere fra land til land. Note8-enhetene leverer konsekvent en flott smarttelefonopplevelse.

2) For å sikre stabil forsyning av komponenter
Ytelsen til de to AP-ene stort sett lik (de har samme fordeler og ulemper). Exynos har for eksempel den dominerende ytelsen med multikjerne, mens Snapdragon har bedre ytelse ved enkeltkjerne.
GPU eller CPU kan være litt dominerende med AP-brikkesett, men ytelsesforskjellen er ubetydelig og det merkes ingen forskjell