Smart view app iconSamsung Smart View

Appen som lar deg nyte mediainnhold fra mobilen og PC-en på Samsung Smart TV.

Med Samsung Smart View-appen kan du enkelt nyte innhold lagret på mobilen og PC-en på Samsung Smart TV, i tillegg til å kunne kontrollere TV-en med mobilen.

Samsung Smart View
Last ned for mobil
Banner: Galaxy kan lastes ned
※ Søk etter Smart View i Samsung Galaxy Apps.
Lenke: SKAFF DEN FRA Google
Lenk: Last ned fra App Store
Last ned for PC med Windows
Lenke: Last ned for Windows

Samsung Smart View-funksjoner

TV-fjernkontroll

Du kan bruke Smart View til å kontrollere Samsung Smart TV selv uten fjernkontroll.

Fjernkontrollfunksjon for TV

Spill av innhold fra mobilen

Koble mobilen til TV-en og velg videoer, bilder og musikk. Innholdet spilles umiddelbart av på TV-en

Spill av innhold fra mobilen

Lag spillelister

Lag personlige spillelister for tilgang til alle favorittvideoene, -bildene og -musikken din på ett sted.

Lag spillelister

Spill av innhold fra PC-en

Legg filer eller til og med hele mapper til fra PC-en inn på Smart View og spill av alt i listen.

※ Hvis du legger sammen video og undertekst, kan du bruke undertekstfunksjonen.

Spill av innhold fra PC-en

Se innhold fra Samsung Smart TV

Du kan kose deg med innhold fra alle enheter som er koblet til TV-en som kilde.
Innhold fra tilkoblede enheter er tilgjengelig via «Multimedia-panelet» for 2013- og 2014-modeller av Samsung Smart TV, og fra «MITT INNHOLD» for 2015 Samsung Smart TV-modeller.
※ Tilgjengelighet kan variere fra region til region.
※ Netflix-medlemskap kreves.

Se innhold fra Samsung Smart TV

Slik bruker du Smart View

1. Koble mobilen/PC-en og TV-en til
    samme nettverk.
    Slik bruker man Smart View – trinn 1
  2. Last ned Samsung Smart View
    fra App Store, Google Play
    eller Samsung Galaxy Apps.
    Slik bruker man Smart View – trinn 2
  3. Start appen og følg disse trinnene for å konfigurere Smart View.

※ 2011~2013 Samsung Smart TV-er krever at du velger «Tillat» i sprettoppvinduet som viser enheter i nærheten som kan kobles til.2014~2015 Samsung Smart TV-er krever at du skriver inn et 4-sifret nummer som vises på skjermen.

Slik bruker man Smart View – trinn 3

Støttede enheter

• Smart TV
    2011 LED D7000 og høyere, PDP D8000 og høyere.
    2012 LED ES7500 og høyere, PDP E8000 og høyere.
    2013 LED F4500 og høyere (unntatt F9000 og høyere), PDP F5500 og høyere.
    2014 H4500, H5500 og høyere (unntatt H6003/H6103/H6153/H6201/H6203)
    2015 J4500, J5500 og høyere (unntattJ6203).
    2016 K4300, K5300 and above.
    ※ Støttede TV-modeller kan variere fra region til region.
  • Mobil
    Android OS 4.1 og nyere.
    iOS 7.0 og nyere
  • PC
    OS Windows 7, 8, 8.1, 10 (32-/64-bit støttes)
    CPU Intel Pentium 1.8 GHz prosessor eller høyere (Intel Core 2 Duo 2.0 GHz eller høyere anbefales)
    RAM 2 GB (anbefales)
    VGA 1024 x 768, 32-bit eller høyere
  • Lenke: SKAFF DEN PÅ Google Play
  • Lenke: Last ned fra App Store
  • Lenke: Last ned for Windows