¿Imaynatataq dispositivoypi Android nisqapa ima versionnin kapuwasqanta chiqanchayman?

Last Update date : 2022-03-23

Samsungpa dispositivos móviles nisqankunaqa, Google nisqapa diseñasqan, sistema operativo Android nisqatam llamkachinku. Sapa watam Android nisqapa actualizacionninkunata riqsichinku. Actualizasqa versionkunaqa musuq funcionkunata hinallataq allichapaykunatam qukun. Musuq funcionkunapaq, aswan allin rendimientopaq hinallataq seguridadpaq Android nisqata actualizasqallata kachiy. Dispositivoyki Android nisqapa versionnin utilizasqanta imayna chiqanchayta hinallataq actualizayta yachaykuy.

Android nisqapa versionnin qawapanapaq formakunaqa dispositivoykipi instalasqa Android nisqapa versionninmanhinam hukniraq kanmanku. Androidpa versionniyki qawapanaykipaq kay ichiykunata qatiy.

1 ichiy. Configuración kaqta kichay.

2 ichiy. Acerca del teléfono niqta akllay. Sichus dispositivoyki huk tablet chayqa, Acerca de la tablet niqta tupay.

3 ichiy. Información del software niqta akllay.

4 ichiy. Androidpa versionninmi rikukun.

Softwarepa actualizacionninkunaqa iskay tipo nisqakunam kan, sistema operativo nisqapa actualizacionninkuna hinallataq seguridadpa actualizacionninkuna. Yuyariy disponiblekuna kaq actualizacionkunapa imayna kayninqa hinallataq versionninqa modeloykimanhinam kanqa. Yaqam ñawpa dispositivokunapa modelonkunaqa qipa musuq actalizaciontaqa mana uyanmankuchu.

1 ichiy. Ajustes kaqta kichay.

2 ichiy. Actualización de software niqta akllay

3 ichiy. Descargar e instalar niqta akllay.

4 ichiy. Actualización nisqa procesoqa huk disponible kaptinmi qallarin.

Qipa hamuq pachapi softwarepa actualizacionninkunata kikillanmanta uraykachinapaq, Descarga automática a través de Wi-Fi niq opcionta activay.

Yupaykuna: Capturas de pantalla nisqakuna hinallataq dispositivopa menú nisqan hukmanmi kanmanku dispositivopa modelonmanhina hinallataq software nisqapa versionninmanhina.

Sichus Samsungmanta dispositivo movilniykiwan, tabletniykiwan utaq wearablesniykikunawan sasachakuyniykikuna kachkan chayqa Samsung Members aplicacionpim huk tapukuyta apachimuwankikuman.

Kaymi imam kachkan chayta aswan hichpallanmanta qawanaykupaq yanapawanku. Datos nisqakunaqa manam pipapas sutin sutiyuqchu hinallataq investigación nisqa rurakusqan pachallapim waqaychakun. ¿Imaynatam Samsung Members nisqa aplicacionta llamkachina? chaynintakama imaynatam pantaymanta willakuy qillqa apachinamanta aswan achka willakuyta chaskiy

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

amahina kaspa Chat nisqa utaq 080077708 chaynintakama asuykamuwayku chaynapi yanapakuqkuna yanapaykusunaykipaq.

Gracias por tus comentarios

X
Estimados clientes

A partir del 22 de julio del presente año, se iniciará la tercera fase del Registro Nacional de Equipos Terminales Móviles para la Seguridad (Renteseg) y, con ello, todo celular reportado como robado y/o con IMEI alterado, será bloqueado en la red móvil nacional.

Para mayor información acerca de la norma, visite:

https://sociedadtelecom.pe/landing/bloqueodecelulares/