Imaynatam waqaychanapa PIN nisqanta, patrón nisqata utaq contraseñata qunqarquspay Galaxy dispositivoyta desbloqueayman

Last Update date : 2022-03-17

Sichus Galaxy dispositivoyki imayna desbloqueayta qunqarqunki utaq desbloqueanapaq churasqa método nisqa mana funcionanchu chayqa. Galaxyykipi llamkachinaykipaq desbloqueopa opcionninkunata qawachiykiku kay llapan funcionkunaman yaykunaykipaq. As-asllamanta riqsichikuq ichiykunatam kaypi qawawaq.

"Find My Mobile" nisqa funcionwan dispositivo movilniykita desbloqueay

Find My Mobile nisqa funcionqa, sutin nisqanpihinam, dispositivo movilniyki tariypi yanapakuq funcionmi. Find My Mobile sutiyuq sitio web nisqaman yaykuspa dispositivo movilniykita karullamanta desbloqueawaq. Ichaqa, kay funcionta llamkachinaykipaqqa, dispositivo movilniyki kaypi riqsichisqa ñawpaq condicioniyuqkuna kasqanta watiqanayki.

●     Dispositivo movilqa kanchachkaqmi kanan.

●     Dispositivo movilqa huk Wi-Fi nisqa utaq móvil nisqa redmanmi conetasqa kanan.

●     Samsung cuentaykiqa dispositivo movilniykipim churasqa kanan hinallataq Desbloqueo remoto niq opción habilitasqa kapunan.

Kaypi riqsichisqa detallekunata tapukuy dispositivo movilniykipi Desbloqueo remoto niq opcionta habilitanapaq hinallataq Find My Mobile sutiyuq sitio web nisqata llamkachispa dispositivo movilniykita imayna desbloqueanapaq.

1 Ingrese en Configuración >> Datos biométricos y seguridad. niqkunaman yaykuy.
2 Pulsa Buscar mi móvil. niqta llapiy.
Unlock1
3 Desbloqueo remoto niq opcionta habilitanapaq, interruptorta activay.
Unlock2
1 Computadora portatilniykipi Internetpa navegadorninta kichay hinaspa sitio web nisqapa kay direccionninman yaykuy: https://findmymobile.samsung.com, Iniciar sesión niq botonpi clic nisqata ruray hinaspa Samsung cuentaykipa inicio de sesión nisqapaq credencialniykikunata churay, chaymanta Iniciar sesión niq botonpi huk kutitawan clic nisqata ruray.Iniciar sesión niq botonpi huk kutitawan clic nisqata ruray
Unlock3
2 Samsung cuentaykiwan registrasqa dispositivo movilqa pantallapa paña lawninpim rikurinqa. Sichus hina kaq Samsung cuentallapi achka dispositivokuna registrasqa kapuchkasunki chayqa, mayqan dispositivotam karullamanta desbloqueayta necesitasqaykita chayta akllay. Urapi rikukuq imagenta tapukuy hinaspa dispositivoyki desbloqueanaykipaq Desbloquear niq iconopi clic nisqata ruray.
Unlock4
3 Desbloquear, niqpi clic nisqatata rurarquptiykim, Samsung cuentaykipa contraseñanta qawapanaykita mañakuq ventana emergente nisqa rikurimunqa. Contraseñaykita churarquspa, SIGUIENTE, niq botonpi clic nisqata ruray, chay ventana emergente nisqam kikillanmanta wichqakunqa chaymanta sapaq ventana emergente nisqa rikurinqa dispositvoykita karullamanta desbloqueanamanta resultadoyuq.
Unlock5

"Smart Lock"nisqa funcionwan dispositivo movilniykita desbloqueay

Atiwaqmi dispositivo configurayta desbloqueakunanpaq hinaspa riqsisqa ubicacionkunata utaq dispositivokunata muyarquspa debloqueasqalla kananpaq.

Kaymi kanman, sichus hogarniykita ubicación confiable nisqatahinata configurarqunki chayqa, chayarunki hogarniykiman chayqa, dispositivoykim ubicacion musyanqa hinaspa kikillanmanta desbloqueakunqa.

●     Kay funcionqa disponible kanqa pantallata bloqueanapaq metodota takyarqachisqapa qipantaña llamkachinapaq.

●     Sichus tawa urasnintin utaq kancharqachispa dispositivoykita mana llamkachinkichu chayqa, pantallatam patrón nisqawan, PIN nisqawan utaq takyachisqayki contraseñawan desbloqueanayki.

1 Configuración, kaqpi, Pantalla de bloqueo >> Smart Lock. niqkunata ñitiy.
Unlock5
2 Pantallata bloqueanapaq ñawpa takyachisqa método nisqata llamkachispayki pantallata desbloqueay.
3 Huk opcionta akllay hinaspa pantallapi kamachiykunata qatiy configuracionta tukupanapaq.

Smart Lock nisqapa tipo de método nisqan

●     Detección en el cuerpo nisqa: qampi kachkaptin dispositivoykita desbloqueasqata kachiy.

●     Lugares de confianza nisqa: dispositivota maypim desbloqueana kanqa chaypi ubicacionta yapay.

●     Dispositivos de confianza nisqa: hichpallanpi kaptin desbloqueadolla kanampaq huk dispositivota yapay.

Unlock6

Yuyaykuna: Smart Lock nisqahina takyachinapaq detección en el cuerpo nisqa llamkachiyqa manam allinhinachu kanman kay modo celularpa chiqap propietarionta mana riqsisqa runatawan sapaqchay mana atisqanrayku.

Yuyaykuna: Capturas de pantalla nisqakuna hinallataq dispositivopa menú nisqan hukmanmi kanmanku dispositivopa modelonmanhina hinallataq software nisqapa versionninmanhina.

Sichus Samsungmanta celularniykiwan, tabletniykiwan utaq wearablesniykikunawan sasachakuyniykikuna kaptinqa Samsung Members aplicacionpi huk tapukuyta apachimuwankikuman.

Kaymi  imam kachkan chayta aswan ichpallanmanta qawanaykupaq yanapawanku. Datos nisqakunaqa manam pipapas sutin sutiyuqchu hinallataq investigación nisqa apakusqan pachallam waqaychaska. Astawan achka willakuyta chaskiy imaynatam pantaymanta willakuy qillqata kaynintakama ¿Imaynatam Samsung Members nisqa aplicacionta llamkachina? apachina chayta.

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

amahina kaspa Chat nisqa utaq 080077708 chaynintakama asuykamuwayku chaynapi yanapakuqkuna yanapaykusunaykipaq.

Gracias por tus comentarios

X
Estimados clientes

A partir del 22 de julio del presente año, se iniciará la tercera fase del Registro Nacional de Equipos Terminales Móviles para la Seguridad (Renteseg) y, con ello, todo celular reportado como robado y/o con IMEI alterado, será bloqueado en la red móvil nacional.