¿Imaynatam Galaxy Themes nisqamanta imatapas descargaptiy pantayta allinyachiyman?

Last Update date : 2023-12-06

Descargaptiyki pantaykunaqa achkaraykum kanman. Yaqa lliw kutipim, imapuni karqusqanta yachanapaq hinallataq imaynata allinyachinapaqqa huk ruray kan. Sapa kuti kaq descargasqapi wakin pantaykunaqa Galaxy Themes nisqamanta telefonoyki descargaptin utaq actualizacionkunata instalaptinmi rikurin.

Sichus instalachkaptiyki utaq actualizachkaptiyki huk pantay kan chayqa, kayta ruray:

1 ichiy. Telefonoykipa configuranapaq menunta kichay.

2 ichiy. "Aplicaciones" niqta tupay.

3 ichiy. "Temas de Galaxy" niqta tupay.

4 ichiy. "Almacenamiento" niqta tupay

5 ichiy. "Borrar datos" niqta tupay chaymanta "Borrar caché" niqta.

Sichus pantaymanta willakuy hinalla rikurinqa chayqa, contactamuwayku hinaspa kay ichiykunata qatispa sistemapa registronta yapay:

1 ichiy. Galaxy dispositivoykipa qallarinapaq pantallanta ñitirayay.

2 ichiy. "Temas" niq iconota tupay

3 ichiy. Principal kaq pantallapi "Menú" iconota tupay.

4 ichiy. Galaxy Themes niqapa configuranapaq menunpa icononta tupay.

5 ichiy. "Contáctenos" niqta tupay.

6 ichiy. "Informes de errores" niqta tupay. Ura lawkama riy hinaspa "Contáctenos / Informes de errores" niqta tupay. Hamuq pantallapi, mañakusqan informacionllata huntachiy hinaspa chay informeta apachiy.

Rantikusqayki tema nisqa mama funcionaptin

Rantikusqayki tema nisqapa actulizasqa versionnin kasqanta watiqay. Sapallan actualizay atikuq contenidoqa rantikuqpa Galaxy Themes nisqawan registrasqan contenidom. Kay ichiykunata qatispaykim tema kapusuqniykita actualizawaq:

1 ichiy. Galaxy dispositivoykipa qallarinapaq pantallata ñitirayay.

2 ichiy. "Temas" nisqa iconota tupay.

3 ichiy. Principal pantallapi "Menú" kaq iconota tupay.

4 ichiy. "Mis cosas" niqta utaq "Artículos comprados" niqta tupay.

Sichus dispositivoykipa sistema operativon rantisqaykimantapacha actualizarukun chayqa, yaqam tema kapusuqniykita actualizanayki kanqa. Sichus huk actualización mana disponiblechu chayqa, yachaq ruraqta qayakuy hinaspa actualización publicayta tantiyachkankuchus chayta tapukuy.

Telefonoyki modo oscuro nisqapi configurasqa kaptinqa, tema nisqapa wakin caracteristicankunaqa mana tupaqmi hinaspa (teclado nisqa, barra de ventana nisqa, hukkunapas) mana rikukuqmi kanqaku.

Configuracionta Modo oscuro nisqamanta Modo claro nisqaman kay ichiykunawan tikray:

1 ichiy. Telefonoykipa "Configuración" nisqa menunta kichay.

2 ichiy. "Pantalla" niqta tupay.

3 ichiy. "Luz" niqta tupay.

Yuyana: configuranapaq menupa maypi kasqan hinallataq sutinqa suyumanhina hinallataq dispositivomanhina hukman kanmanku.

Samsungmanta dispositivo movilniykiwan, tabletniykiwan utaq wearablesniykikunawan sasachakuyniykikuna kachkan chayqa Samsung Members aplicacionpim huk tapukuyta apachimuwankikuman.

Kaymi imam kachkan chayta aswan hichpallanmanta qawananchikpaq yanapawanchik. Datos nisqakunaqa mana pipapas sutinwan sutichasqam kanku hinallataqmi investigación nisqa rurakusqan pachallapi waqaychakun. ¿Imaynatam Samsung Members nisqa aplicacionta llamkachina? chaynintakama imaynatam pantaymanta willakuy qillqa apachinamanta aswan achka willakuyta chaskiy.

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

amahina kaspa Chat nisqa utaq 080077708 chaynintakama asuykamuwayku chaynapi yanapakuqkuna yanapaykusunaykipaq.

Gracias por tus comentarios

X
Estimados clientes

A partir del 22 de julio del presente año, se iniciará la tercera fase del Registro Nacional de Equipos Terminales Móviles para la Seguridad (Renteseg) y, con ello, todo celular reportado como robado y/o con IMEI alterado, será bloqueado en la red móvil nacional.