Dispositivo Galaxy Z Flip nisqata llamkachiptiyki precaucionkuna

Last Update date : 2022-03-26

Galaxy Z Flip nisqaqa Ultra Thin Glass nisqapi sapinchasqa infinity flex nisqa pantallayuq punta kaq smartphonenmi.

Kay dispositivo huk vidrio plegable nisqawan rurasqa kasqanraykum, alli-allin funcionananpaq cuidadota hinallataq sapaq mantenimientota necesitan.

Urapi risqichisqa chaniyuq consejokunata qatiy chaynapim qimpikuq dispositivoyki sumaq rikukunqa hinallataq allinta  funcionanqa.

Rumirayaq utaq ñawchiyuq objetowan ama pantallata ñitiychu

Manam recomiendasqachu pantalla principal nisqata hinallataq ñawpaq lawpi camarata, lapicerokunahina utaq sillukunahina, rumirayaq utaq ñawchiyuq objetokunawan ñitiy.

Yuyariy pantalla principal nisqapi herramientata kallpawan utaq llunpay ñitiyqa vidrio ultrafino nisqapa capa protectoranpi achpikunata utaq dañokunata ruranman. Waqaychasqallata kachinapaq pantallata sumaqllata tupay.

Yuyaykuna: Siqikuna imayna kasqankumanhina utaq dañokunamanhina, yaqam garantía serviciota mana cubrenmanchu chaynapi serviciomanta aswan qullqi qunaykiraq kanman.

Dispositivota ama hanllarichiychu pantallapi rukanata churaspa

Sichus dispositivota qimpisqamanta kutiykachinki utaq pantallapi rukanata churaspa kichanki chayqa, pantallatam siqirquwaq utaq uchkurquwaq.

Recomiendasqam dispositivota waqtallanta hapispa hanllarichiy utaq kichay.

Pantallapa chawpinpi llapan mana riqsisqa objetokunata hurquy

Dispositivota qimpispa, tarjetas de crédito nisqakunahina, qullqikunahina utaq llavekunahina ni mayqan objetota ama pantalla principal nisqapi churaychu. Pantallam dañasqa kanman.

Manaraq wayqaman churachkaspa utaq waqaychachkaspa  dispositivota qimpiy. Dispositivo hanllarayaqtaqa ama waqaychaychu, sapaq objetom pantallata siqinman utaq uchkunman.

Dispositivoykita hinallataq imanman ratapakuq objetokunatawan allin karupi kachiy.

Ratanapanakuq objetokunaqa, tarjetas de crédito nisqakunahina, libretas de ahorros nisqakunahina, tarjetas de acceso nisqakunahina, tarjetas de embarque nisqakunahina hinallataq pases de estacionamiento nisqakunahina, dispositivopa imannenkunarayku dañakunmankum utaq desactivakunmanku. Dispositivoykita ratapanakuq lawkunapa hichpanpi ama churaychu.

Dispositivoqa marcapasos nisqakunahina utaq desfibriladores automáticos implantables nisqakunahina hampinapaq dispositivokunatapas afectanmanmi. Sichus kay mayqan hampinapaq dispositivokunata utilizachkanki chayqa, dispositivoykita chaykunapa karunpi kachiy hinallataq manaraq dispositivoykita usachkaspa sapakuti hampiqniyki hampiqta tapukuy.

Yakukuna utaq taksa particulakuna dispositivoman mana yaykunanpaq harkachiy.

Galaxy Z Flip nisqa dispositivoqa yakuta nitaq ñutu allpatapas manam resistinchu.

Táctil nisqa pantallaqa huqupi kaspa utaq yakuwan tuparqachikuspaqa manam allintachu funcionanman.

Ña hamuq harkaq película nisqa conservaymi recomiendasqa chaynapi pantallaykita harkachinaykipaq

Películas nisqakunatahina utaq pegatinas nisqakunatahina sapaq laqanakunata ama pantallaman laqaychu.

Pantalla principal nisqapi imakunapa rurasqan challukunata pisiyachinapaq Samsungpa autorizasqan harkaq película nisqata utilizay.

Sichus Samsungmanta celularniykiwan, tabletniykiwan utaq wearablesniykikunawan sasachakuyniykikuna kaptinqa Samsung Members aplicacionpi huk tapukuyta apachimuwankikuman.

Kaymi  imam kachkan chayta aswan ichpallanmanta qawanaykupaq yanapawanku. Datos nisqakunaqa manam pipapas sutin sutiyuqchu hinallataq investigación nisqa apakusqan pachallam waqaychaska. Astawan achka willakuyta chaskiy imaynatam pantaymanta willakuy qillqata kaynintakama ¿Imaynatam Samsung Members nisqa aplicacionta llamkachina? apachina chayta.

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

amahina kaspa Chat nisqa utaq 080077708 chaynintakama asuykamuwayku chaynapi yanapakuqkuna yanapaykusunaykipaq.

Gracias por tus comentarios

X
Estimados clientes

A partir del 22 de julio del presente año, se iniciará la tercera fase del Registro Nacional de Equipos Terminales Móviles para la Seguridad (Renteseg) y, con ello, todo celular reportado como robado y/o con IMEI alterado, será bloqueado en la red móvil nacional.

Para mayor información acerca de la norma, visite:

https://sociedadtelecom.pe/landing/bloqueodecelulares/