Imatataq rurana Samsung teléfono huella dactilarkunata mana riqsiptin

Last Update date : 2022-03-17

Telefonoykipa huellas dactilares nisqakunapa sensorninqa convenikuq hinallataq waqaychakuqtam qusunki telefonoyki desbloqueanaykipaq chaynallataq kikiykita riqsichikunayki willaykunata waqaychan. Huellas digitalespa sensornin llamkachinaykipaq sasachakuyniyki kaptinqa, kanmi wakin imakunapas yuyarinayki.

Allichanapaq kay yachachikuykunata manaraq rurachkaspa, dispositivoykipa softwarenin qipa musuq versionwanchus kunanchasqa kachkan chayta qawapay. Imaynatam dispositivo movil kapusuqniykipi softwarerninta kunanchana chayta chiqaqchay kayna sinrinpi.

Paso 1. Configuración> Actualización de software niqman riy.

Paso 2. Descargar e instalar niqta tupay.

Paso 3. Pantallapi kamachiykunata qatiy.

Telefonokunapi huellas dactilares nisqa riqsiywan sapakuti sasachakuykunata maskay.

1 chiqanchay. Samsungpa aprobasqan protector de pantalla nisqanta llamkachisqaykita watiqakuy.

• Samsung no puede garantizar la compatibilidad con productos de terceros porque el rendimiento de las huellas dactilares puede verse afectado según el grosor y la estructura de las películas de protección o los protectores de pantalla.
  • Es posible que no puedas registrar o escanear tus huellas dactilares si utilizas una cubierta de pantalla con un patrón de bordes o puntos incluyendo dome glass, cubierta de vidrio templado, cubierta protectora, película protectora de terceros o películas protectoras gruesas además de la cubierta de silicona.
  • Si la película protectora general que estás utilizando no es transparente y tiene un patrón específico (punto, cuadrícula, etc.), recomendamos quitarla independientemente de su forma para mejorar la seguridad.

2 chiqanchay. Protector de pantalla nisqa utaq huellas dactilares nisqakuna riqsinapaq sensor chaypi kaq pantalla táctil nisqa mana achpisqa kasqanta utaq imawanpas dañasqa kasqanta watiqakuy.

●     Sichus película protectora / protector de pantalla nisqa qanra utaq achpisqa kachkan chayqa, musuqta churay hinallataq huella digitalniykita kaqmanta churanaykipaq niykiku, chaynapi huk película protectora nisqata churarquspa allin tasa de reconocimientota chaskinaykipaq.

●     Pantallapa ura lawnin chawpipi huellas digitales nisqakuna riqsiq sensorpa muyuriqnin chaynallataq rukanaykikuna chuya hinallataq chaki kasqankuta watiqay.

●     Raku películas protectoras utaq vidriomanta películas protectoras nisqakunapas huellas dactilares nisqakunapa tasa de reconocimientontapas pisiyachinmanmi.

●     Sichus llamkachisqayki película protectora general nisqa mana transparentechu hinaspa huk patrón especificoyuq (ruyru, tawa kuchuyuq, hukkunapas.) chayqa, imayna formaña kaptinpas hurqunaykita nimuykiku waqaychanata allinyachinapaq.

3 chiqanchay. Rukanakunapa hinallataq muyuriqpa achka imayna kasqankuman reconocimiento de huellas dactilares nisqapa llamkayninta pisiyachiyman.

●        Sipuyuq utaq sirayuq huella dactilarkunata yaqam dispositivo mana riqsinmanchu.

●        Taksa utaq llañu rukanakunapa huella dactilarninkunata yaqam dispositivo mana riqsinmanchu.

●        Nisyu chaki rukanakunapa huella dactilarninkunataqa, tutapay richkasqapa qipanta utaq para ukupi wayrapaspataqa yaqam dispositivo mana riqsinmanchu. Chayna kasuptiykiqa, makikunapaq cremawan, hukkunawanpas rukananykikunata uquchay hinaspa kaqmanta rurapay.

●        Nisyu chiri utaq nisyu quñi lawkunapiqa huella dactilarkunata yaqam dispositivo mana riqsinmanchu.

●        Uqu rukanakunapata huella dactilarninkunataqa yaqam dispositivo mana riqsinmanchu.

Yuyaykuna:

●      Luz azul nisqata configuraspa llamkachinki chayqa,  wakin productokunapi huellas digitales riqsiy mañakuq pantallakunapi filtropa funcionninmi desactivakunman. Kayqa operación normal nisqam tasa de reconocimiento de huella dactilarkunata allinyachinapaq.

●      Configuracionkuna hinallataq disponible kaqkuna pantallakunaqa hukmanmi kanmanku  servicios inalámbricos nisqapa proveedorninmanhina, software nisqapa hinallataq dispositivopa versionninkumanhina.

Sichus Samsungmanta celularniykiwan, tabletniykiwan utaq wearablesniykikunawan sasachakuyniykikuna kaptinqa Samsung Members aplicacionpi huk tapukuyta apachimuwankikuman.

Kaymi  imam kachkan chayta aswan ichpallanmanta qawanaykupaq yanapawanku. Datos nisqakunaqa manam pipapas sutin sutiyuqchu hinallataq investigación nisqa apakusqan pachallam waqaychaska. Astawan achka willakuyta chaskiy imaynatam pantaymanta willakuy qillqata kaynintakama ¿Imaynatam Samsung Members nisqa aplicacionta llamkachina? apachina chayta.

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

amahina kaspa Chat nisqa utaq 080077708 chaynintakama asuykamuwayku chaynapi yanapakuqkuna yanapaykusunaykipaq.

Gracias por tus comentarios

X
Estimados clientes

A partir del 22 de julio del presente año, se iniciará la tercera fase del Registro Nacional de Equipos Terminales Móviles para la Seguridad (Renteseg) y, con ello, todo celular reportado como robado y/o con IMEI alterado, será bloqueado en la red móvil nacional.