¿Imaynatam Samsung Galaxy kapuwaqniypa optimizador de video nisqa funcionninta habilitayman?

Last Update date : 2022-04-07

Sichus videoykikunapa calidadninta allinyachiyta munanki chay pachapi kawsasqaykimanta grabacionta alli-allinta disfrutaspa chayqa optimizador de vídeo nisqa funcionta habilitanapaq ichiykunata riqsichimuykiku.

Optimizador de vídeo nisqa

Aswan llipipiq hinallataq allin rikukuq llimpikunata disfrutaspayki videoykikunapa calidadninta allinyachinaykipaq, Video Enhancer nisqa funcionta llamkachiy. Kay funcionqa wakin aplicacionkunallapaqmi disponible kachkan (tupaq aplicacionkunapa listanqa kay funcionpa pantallanpim tarikuchkanqa).

Chaniyuq: kay funcionta llamkachiptiykiqa bateriapa tukukuyninmi yapakun.

Yuyana: Disponible nisqa kaq configuracionkuna hinallataq pantallakunaqa servicios inalámbricos nisqapa proveedorninmanhinam hinallataq yachayniyuq telefonoykipi instalasqa sistema Android nisqapa versioninmanhinam hukman kanmanku.

Optimizador de video nisqapa funcionninta enciendey

1 Qallarinapaq pantallamantapacha, llapan aplicacionkunata qawanaykipaq hanay utaq uray lawmanpas chutay.
2 Configuración kaqta tupay.
3 Funciones avanzadas niqta tupay.
¿Cómo habilitar la función del optimizador de video de mi Samsung Galaxy?
4 Menú chayninta maskanaykipaq rukanaykita wichayman chutay. Chaymanta Video Optimizer niqta tupay.
¿Cómo habilitar la función del optimizador de video de mi Samsung Galaxy?
5 Video Enhancer nisqa funcionta activanapaq chutanapaq botonta tupay.
¿Cómo habilitar la función del optimizador de video de mi Samsung Galaxy?
¿Cómo habilitar la función del optimizador de video de mi Samsung Galaxy?

Yuyana: Optimizador de video nispaqa funcionninwan tupaq aplicacionkunapa listanqa pantallapim rikukunqa.

Sichus Samsungmanta dispositivo movilniykiwan, tabletniykiwan utaq wearablesniykikunawan sasachakuyniykikuna kachkan chayqa Samsung Members aplicacionpim huk tapukuyta apachimuwankikuman.

Kaymi imam kachkan chayta aswan hichpallanmanta qawanaykupaq yanapawanku. Datos nisqakunaqa manam pipapas sutin sutiyuqchu hinallataq investigación nisqa rurakusqan pachallapim waqaychakun. ¿Imaynatam Samsung Members nisqa aplicacionta llamkachina? chaynintakama imaynatam pantaymanta willakuy qillqa apachinamanta aswan achka willakuyta chaskiy

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

amahina kaspa Chat nisqa utaq 080077708 chaynintakama asuykamuwayku chaynapi yanapakuqkuna yanapaykusunaykipaq.

Gracias por tus comentarios

X
Estimados clientes

A partir del 22 de julio del presente año, se iniciará la tercera fase del Registro Nacional de Equipos Terminales Móviles para la Seguridad (Renteseg) y, con ello, todo celular reportado como robado y/o con IMEI alterado, será bloqueado en la red móvil nacional.

Para mayor información acerca de la norma, visite:

https://sociedadtelecom.pe/landing/bloqueodecelulares/