¿Galaxy telefonoykipi willakuq tukuyrichkaq iconokuna imatataq willakunku?

Last Update date : 2022-10-11

Pantallapa hana lawninpi rikukuq iconokunaqa Galaxy telefonoyki kunan pachapi imayna kasqantam willakunku. Galaxy telefonoykita llamkachiptiyki sapakama simbolopa ima ninanta yachanaykipaqqa hamuq listapim iconokunata qawawaq.

Hamuq recomendacionkunata manaraq rurachkaspa, dispositivoykipa software kapuqnin hinallataq chayniraq aplicacionkuna aswan qipa musuq versión nisqaman actualizasqa kasqanku watiqayta yuyay. Dispositivo móvil kapusuqniykipa softwareninta actualizanapaq, kay hamuq ichiykunatam saqiykiku:

1 ichiy. Ajustes > Actualización de software niqkunaman riy.

2 ichiy. Descargar e instalar niqta tupay.

3 ichiy. Pantallapi kamachiykunata qatiy.

Willakuq iconokunamanta lista hinallataq ima willakusqanku

Willakuq iconokunaqa pantallapa hana lawninpi kaq barra de estado nisqapim rikurinku. Hamuq tablapi yupasqa iconokunam aswan riqsisqa kaqkuna kanku. .

Redmanta iconokuna

Manam señal nisqa kanchu

Señal nisqapa kallpan

Roaming nisqa (servicio normal nisqapa maykama aypasqanpa karunpi)

Conectasqa Red GPRS nisqa

Conectasqa Red EDGE nisqa

Conectasqa Red UMTS nisqa

Conectasqa Red HSDPA nisqa

Red HSPA nisqa + conectasqa

Conectasqa Red 4G nisqa

Conectasqa Red LTE nisqa

Conectasqa Red 5G nisqa

Red 5G nisqayuq red LTE nisqapi conectasqa kaq Red LTE nisqa

Wi-Fi nisqa

Conectasqa Wi-Fi nisqa

Red Wi-Fi nisqaman conectasqa, Internetman yaykuymi mana atikunchu

Conectividad nisqa

Activasqa Bluetooth nisqa

Conectasqa S Pen nisqa

Mana conectasqa S Pen nisqa

S Pen nisqapa baterianpa maykama cargasqa kasqan

Serviciokuna

Ubicación nisqa

Qayakuypa puririynin

Mana chaskisqa qayakuy

Musuq mensaje de texto nisqa utaq multimedia nisqa

Activasqa alarma nisqa

Funcionkuna

Upallalla kachiq modo nisqa

Katkatachiq modo nisqa

Activasqa modo de vuelo nisqa

Sistemapa notificacionninkuna

Pantaymi karqun utaqmi waqaychana kanman

Bateriam cargachkan

Bateriapa maykama cargasqa kasqan

Ahorro de energía nisqa modom activarqukun

Ahorro de datos nisqapa configuracioninmi activarqukun

Conectasqa servicio VPN nisqa

Habilitasqa hotspot móvil nisqa

Habilitasqa kaq allinyachisqa procesamiento nisqa

Activasqa casting nisqa

Yuyana:

●      Wakin aplicacionkunapiqa yaqam willakuq barra nisqa mana pantallapa hana lawninpichu rikurinman. Barra de estado nisqata qawanaykipaq, pantallapa hana lawninmantapacha ura lawman chutay.

●      Wakin willakuq iconokunaqa panel de notificaciones nisqata kichaptiyllaykim rikurinku.

●      Serviciokunapa proveedorninmanhina utaq modelomanhinam willakuq iconokunaqa hukmanpakunata rikurinmanku.

Sichus Samsungmanta celularniykiwan, tabletniykiwan utaq wearablesniykikunawan sasachakuyniykikuna kaptinqa Samsung Members aplicacionpi huk tapukuyta apachimuwankikuman.

Kaymi  imam kachkan chayta aswan ichpallanmanta qawanaykupaq yanapawanku. Datos nisqakunaqa manam pipapas sutin sutiyuqchu hinallataq investigación nisqa apakusqan pachallam waqaychaska. Astawan achka willakuyta chaskiy imaynatam pantaymanta willakuy qillqata kaynintakama ¿Imaynatam Samsung Members nisqa aplicacionta llamkachina? apachina chayta.

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

amahina kaspa Chat nisqa utaq 080077708 chaynintakama asuykamuwayku chaynapi yanapakuqkuna yanapaykusunaykipaq.

Gracias por tus comentarios

X
Estimados clientes

A partir del 22 de julio del presente año, se iniciará la tercera fase del Registro Nacional de Equipos Terminales Móviles para la Seguridad (Renteseg) y, con ello, todo celular reportado como robado y/o con IMEI alterado, será bloqueado en la red móvil nacional.