Digitalna odgovornost

Digitalna odgovornost

Naša posvećenost
sigurnom i uravnoteženom
načinu života za sve

Naša posvećenost sigurnom i uravnoteženom načinu života za sve

Naš cilj je da izgradimo otpornu infrastrukturu, promovišemo održivu industrijalizaciju i podržavamo inovacije

Privatnost

Pažljivo štitimo lične
podatke potrošača

Prikaz iz blizine čovjeka koji nosi poslovno odijelo. Sjedi za stolom s laptopom i pametnim telefonom te rukama pravi gestikulacije. Prikaz iz blizine čovjeka koji nosi poslovno odijelo. Sjedi za stolom s laptopom i pametnim telefonom te rukama pravi gestikulacije.

Informatička sigurnost

Štitimo osnovna
prava naših potrošača

Mlada žena leži na leđima na kauču i na tabletu gleda stranicu za prodaju Galaxy pametnih telefona. Mlada žena leži na leđima na kauču i na tabletu gleda stranicu za prodaju Galaxy pametnih telefona.

Etika vještačke inteligencije

Razvoj najboljih proizvoda
i usluga uz ljudske resurse
i tehnologiju

Mladić koji nosi modernu odjeću dobija čašu vode od AI robota u modernom salonu. Mladić koji nosi modernu odjeću dobija čašu vode od AI robota u modernom salonu.

Vjerujemo u usmjeravanje ljudskih resursa i tehnologije ka razvoju najboljih proizvoda i usluga uz filozofiju usmjerenu na ljudska bića

Dostupnost

Filozofija usmjerena na ljudska bića

Mladić u invalidskim kolicima i starija žena sjede napolju za stolom s pićem u jednokratnim čašama. Gledaju u ekran laptopa i smiješe se. Mladić u invalidskim kolicima i starija žena sjede napolju za stolom s pićem u jednokratnim čašama. Gledaju u ekran laptopa i smiješe se.

Digitalno blagostanje

Zdrav i uravnotežen digitalni životni stil

Mladić atletske građe trči po betonskoj cesti duž guste šume. Mladić atletske građe trči po betonskoj cesti duž guste šume.