[2022] Sådan installerer og konfigurerer du din Samsung Odyssey Ark Gaming Monitor

[2022] Sådan installeres og konfigureres din Samsung Odyssey Ark Gaming Monitor

Når du først har installeret og konfigureret Odyssey Ark-monitoren, kan du justere Arkens skærmposition ved hjælp af HAS (højdejusterbar stand). Dette giver dig mulighed for at vippe og dreje skærmen for den bedste betragtningsvinkel.

Bemærk: Den udvendige farve og form på din Odyssey Ark kan afvige fra de medfølgende billeder. Hvis du oplever problemer med dit produkt, skal du tjekke for tilgængelige softwareopdateringer.

[2022] How to install and set up your Samsung Odyssey Ark Gaming Monitor [2022] How to install and set up your Samsung Odyssey Ark Gaming Monitor

Bemærk: Du kan besøge 'Sådan bruger du din Odyssey Ark Gaming Monitor' for mere info.

Du kan bruge instruktionerne nedenfor til at installere din Odyssey Ark Gaming Monitor.

1 Skub først stativhalsen ind i hoveddelen.
Skub først stativhalsen ind i hoveddelen.
2 Drej stativhalsen 90 grader med uret.
Drej stativhalsen 90 grader med uret.
3 Fastgør derefter forbindelsesskruen i midten af stativhalsen.
Fastgør derefter forbindelsesskruen i midten af stativhalsen.
4 Drej derefter stativhalsen 180 grader mod uret.
Drej derefter stativhalsen 180 grader med uret.
5 Fastgør forbindelsesskruen i midten af stativhalsen igen.
Fastgør forbindelsesskruen i midten af stativhalsen.
6 Placer derefter stativbasen på stativhalsen. Sørg for, at stativhalsen er fast forbundet.
Placer derefter stativbasen på stativhalsen. Sørg for, at stativhalsen er fast forbundet.
7 Fastgør forbindelsesskruen i bunden af stativbasen.
Fastgør forbindelsesskruen i bunden af stativbasen.
8 Stativet er nu sat op.
Stativet er nu sat op.

Vær venligst opmærksom på følgende forholdsregler, når du flytter Odyssey Ark

• Flyt produktet ved at holde stativbasen med den ene hånd og stativhalsen med den anden.
Flyt produktet ved at holde stativbasen med den ene hånd og stativhalsen med den anden.
  • Tryk ikke direkte på skærmen, og hold ikke skærmen, når du flytter produktet.
Tryk ikke direkte på skærmen, og hold ikke skærmen, når du flytter produktet.
  • Produktet er meget tungt. Sørg for, at den holdes af mere end én person.
Produktet er meget tungt. Sørg for, at den holdes af mere end én person.

Sørg for at kontrollere mængden af plads omkring Odyssey Ark, når du placerer den på det ønskede sted

Der skal være plads nok til ventilation, hvor produktet placeres. En høj intern temperatur kan forårsage brand eller beskadigelse af produktet.

Oprethold tilstrækkelig plads omkring produktet, som vist nedenfor, under installationen:

Oprethold tilstrækkelig plads omkring produktet under installation.

Odyssey Ark kan vippes i din ønskede retning. Stativets højde kan også justeres.

Justering af produktet
Justering af produktet
  • Vi anbefaler at flytte Odyssey Arks skærm og stativ langsomt. Tryk ikke direkte på skærmen.

• Når du justerer stativets højde, kan du høre en støj, som skyldes, at stativet glider på plads. Dette er normalt og er ikke en produktfejl.

• Sørg for, at der ikke er nogen kabler fanget i stativets mellemrum, når du justerer højden.

Advarsel: Vær venligst opmærksom på følgende instruktioner, når du flytter Odyssey Ark.

• Tag fat i toppen og bunden af skærmen, når du justerer hældningen.
Tag fat i toppen og bunden af skærmen, når du justerer hældningen.
  • Tag fat i venstre og højre side af skærmen, når du justerer drejet.
Tag fat i venstre og højre side af skærmen, når du justerer drejet.
  • Tag fat i midten af skærmen nederst, når du justerer højden.
Tag fat i midten af skærmen nederst, når du justerer højden.
  • For at undgå mulig skade må du IKKE holde i stativet, når du justerer skærmen.
  • Hvis skærmen ikke er i vater, efter du har foretaget dine justeringer, skal du holde på skærmens kant i nederste venstre og højre side og derefter justere vinklen som ønsket.
Hvis skærmen ikke er i vater, efter du har foretaget dine justeringer, skal du holde på skærmens kant i nederste venstre og højre side og derefter justere vinklen som ønsket.
  • Hold eller tryk ikke på displayet.

Du kan rotere Odyssey Ark ved hjælp af billedguiderne nedenfor.

• Liggende → Stående
Liggende → Stående
Liggende → Stående
  • Stående → Liggende
Stående → Liggende
Stående → Liggende
  • Sørg for at trække stativet helt ud, før du roterer produktet.

• Hvis stativet ikke er helt trukket ud, kan produktet muligvis ikke rotere. Hvis du drejer produktet med magt, kan stativet blive beskadiget.
  • Pas på ikke at ramme stativet med skærmen, når produktet drejes.
Optimal synsafstand

Odyssey Arks 55", 1000R buede skærm skaber det perfekte spilmiljø.

Den optimale synsafstand er over 80 cm.