Sådan bruger du din Samsung Odyssey OLED G8 Gaming Monitor

Visning af en Samsung Odyssey OLED G8-skærm tændt

Den nye Samsung Odyssey OLED G8 Gaming Monitor har levende farver og ren sort med overlegen kontrast. Derudover inkluderer den en Ultra-WQHD-skærm (3440 x 1440) med et 21:9-forhold og et slankt metaldesign. Med sin hurtige responstid på 0,1 ms og 175 Hz opdateringshastighed kan du opleve næsten øjeblikkelig reaktionstid, når du spiller.

Bemærk: Hvis du oplever problemer med din Samsung Odyssey OLED G8 Gaming Monitor, skal du tjekke for tilgængelige softwareopdateringer. Enhedsskærmbillede og menuer kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion. Når du afspiller 21:9-indhold fra OTT-apps (over-the-top), afspilles indholdet muligvis ikke i fuldskærmstilstand, afhængigt af indholdsudbyderens politik.

Grafik, der viser de forskellige indgangsporte på en Samsung Odyssey OLED G8-skærm
1 DC 20V: Tilsluttes AC/DC-adapteren.
2 MINI DP: Tilsluttes en pc ved hjælp af et MINI DP-kabel.
3 MICRO HDMI: Tilsluttes til en ekstern enhed ved hjælp af det højhastigheds HDMI-certificerede kabel leveret af Samsung.
4 USB-C Upstream: Tilsluttes en kilde-enhed ved hjælp af et USB Type-C-kabel. Når du tilslutter, skal du sørge for at bruge et USB Type-C 3.1 Gen2 10G-kabel, så skærmen vises korrekt. USB Type-C-porten kan tilsluttes en bærbar eller mobilenhed til opladning eller til et kamera.

Bemærk: Kabler i lavere version understøtter ikke videoindgangsfunktionen (Displayport ALT). En maksimal opladningseffekt på 65W understøttes. Opladningshastigheden kan variere afhængigt af den tilsluttede enhed.

5 USB-C Downstream: Tilsluttes en USB-enhed, såsom et tastatur eller en mus. Du kan tildele USB-portene til skærmen eller til den enhed, der er tilsluttet USB-C, ved at navigere til Menu og derefter vælge Indstillinger. Vælg Alle indstillinger, vælg derefter Forbindelse, og vælg derefter Ekstern enhedshåndtering. Vælg USB Kildeopsætning.

Bemærk: En maksimal opladningseffekt på 15W understøttes. Opladningshastigheden kan variere afhængigt af den tilsluttede enhed.

Du kan styre din skærm ved at bruge Jog Controller-knappen på bagsiden af skærmen.

Grafik, der viser status for kontrolmenuen, navigationsknap, mikrofon og mikrofonkontakt på en Samsung Odyssey OLED G8-skærm

A. Kontrolmenu

Visning af de forskellige kontrolmenumuligheder på en Samsung Odyssey OLED G8-skærm
  • Hjem: Startskærmen vises.
  • Indstillinger: En menu til at ændre skærmindstillinger vil blive vist. Når Spiltilstand er slået til, kan du trykke på og holde knappen Indstillinger nede for at køre Game Bar.
  • Tilbage: Forlader funktionsmenuskærmen.
  • Kilde: Du kan ændre inputkilden. Den eksterne input vil blive vist nederst på skærmen.
  • Strøm: Skærmen vil tænde eller slukke.

B. Kontrolknapper

• Tryk på kanppen: Viser kontrolmenuen. Vælg eller kør et fokuseret punkt på menuen.
  • Tryk og hold på knappen: Den aktuelle funktion stopper.
  • Op/ned-knap: Skifter kanalen.
  • BVenstre/højre-knap: Ændre lydstyrken.

Bemærk: Knapperne kan fungere forskelligt afhængigt af situationen.

C. Mikrofon

D. Mikrofonafbryder

Du kan aktivere eller deaktivere mikrofonen ved at bruge kontakten nederst på skærmen. Hvis mikrofonen er slukket, vil alle mikrofonrelaterede stemme- og lydfunktioner ikke være tilgængelige.

Bemærk: Mikrofonafbryderens position og form kan variere afhængigt af modellen. Mikrofondata vil ikke blive gemt.

E. Strømindikator

• LED'en vil tænde, når monitoren er slukket.
  • LED'en blinker, når monitoren går i standbytilstand. Når der går 60 sekunder uden noget signal, går monitoren i standbytilstand. Skærmen tændes igen, når der indlæses et signal, eller der trykkes på en knap på fjernbetjeningen.

Bemærkninger:

• Farven og formen på dele kan afvige fra det viste.
  • Skærmen kan blive svag, hvis den beskyttende film på SAMSUNG-logoet eller bunden af skærmen ikke fjernes.
  • Når du bruger knapperne (undtagen Power-knappen) på Samsung Smart-fjernbetjening, blinker modtagerens LED ikke.

Hvis der ikke er noget eksternt inputsignal, går skærmens skærm i standbytilstand efter et vist tidsrum. Du kan vælge varigheden af din Standbytilstand fra menuen Standbytilstandstimer. Når den indstillede tid er gået, går skærmen automatisk i Standbytilstand. Standardværdien er 60 sekunder. Du kan dog også indstille den til 30 eller 90 sekunder i stedet for.

1 Tryk på knappen Hjem på fjernbetjeningen og derefter naviger til og vælg Menu.
2 Vælg Indstillinger, og vælg derefter Alle indstillinger.
3 Vælg Generelt og privatliv, og vælg derefter Systemadministrator.
4 Vælg Tid, og vælg derefter Standbytilstandstimer.
5 Vælg fra 30 Sek, 60 Sek eller 90 Sek.
Se de forskellige standby-timerindstillinger på en Samsung Odyssey OLED G8-skærm

• 3440 x 1440 @ 120 Hz or 3440 x 1440 @ 175 Hz understøttes ikke ved tilslutning til en pc

Hvis du ikke kan indstille 3440 x 1440 @ 120 Hz eller 3440 x 1440 @ 175 Hz, skal du sørge for, at Spiltilstand er slået til. For at aktivere Spiltilstand skal du navigere til Menu, derefter vælge Indstillinger og derefter Alle indstillinger. Vælg Spil, og vælg derefter Spiltilstand. Mens Spiltilstand er aktiveret, er den optimale visningsopløsning 3440 x 1440 @ 120 Hz, og den højeste opløsning er 3440 x 1440 @ 175 Hz (Freesync/VRR). Sørg for, at din pc's grafikkort er opdateret, og at du bruger et certificeret og kompatibelt HDMI-kabel.

Bemærk: FreeSync (VRR)-funktionen fungerer kun i HDMI-tilstand og Display Port-tilstand. Tænd for AMD-grafikkortets FreeSync-funktion.

• Pc-skærmen vises ikke, eller den flimrer

Hvis skærmen ikke vises, eller pc'en ikke genkendes, skal du kontrollere strømforsyningen og derefter tilslutte HDMI-kablet igen. Hvis symptomet fortsætter, skal du sørge for, at pc'en ikke er i dvaletilstand, og derefter indstille Input Signal Plus til TIL ved at navigere til Menu og derefter vælge Indstillinger. Vælg Alle indstillinger, vælg derefter Forbindelse, og vælg derefter Ekstern enhedshåndtering. Vælg Input Signal Plus.

• Den viste billedstørrelse passer ikke til skærmen, enhedsnavnet er "Ukendt", eller indstillingen Ekspertindstillinger er nedtonet

For at rette dette skal du redigere navnet på den eksterne enhed. Ved tilslutning til en pc skal navnet sættes til "PC". Naviger til Menu, vælg derefter Forbundne enheder, og vælg derefter HDMI. Tryk på retningsknappen ned, og vælg derefter Rediger for at redigere den eksterne enheds navn.