Beskyt din Galaxy-enhed med den nye funktion til Automatisk blokering

Operativsystemet One UI 6 (Android-version 14) giver forbedret sikkerhed gennem en funktion kaldet Automatisk blokering, som findes i indstillingerne for Sikkerhed og Privatliv. Når den er aktiveret, beskytter Automatisk blokering din Galaxy-enhed og dine data ved at forhindre installation af applikationer fra ikke-autoriserede kilder, kontrollere for malware og blokere ondsindet aktivitet.

Samsung Galaxy-telefon med ikon for sikkerhed og privatliv.
Indstillingsskærm til Automatisk blokering. Indstillingsskærm til Automatisk blokering.

Trin 1. Aktivér Automatisk blokering ved at gå til Indstillinger > Sikkerhed og privatliv > Automatisk blokering > Til.

Aftale om McAfee slutbrugerlicens og McAfee privatlivspolitik. Aftale om McAfee slutbrugerlicens og McAfee privatlivspolitik.

Trin 2. Gennemse og Accepter slutbrugerlicens og privatlivspolitik. Bemærk, at dette pop-op-vindue muligvis vises eller ikke vises afhængigt af dit land eller region.

Bemærk: Når Automatisk blokering er aktiveret, kan "Installér ukendte apps" ikke køre, og "Appbeskyttelse" kan ikke deaktiveres.

Automatisk blokering beskytter din enhed og dine data mod skadelige apps ved kun at tillade installation af applikationer fra ikke-autoriserede butikker. Hvis du forsøger at installere apps fra ukendte eller ikke-autoriserede kilder, vil du modtage en pop-op-advarsel, der forhindrer dig i at fortsætte installationen.

Pop-op-advarsel for installation af app fra ukendt kilde.

Bemærk: Indstillingsmenuen "Installer ukendte apps" er deaktiveret og kan ikke ændres, når Automatisk blokering er aktiveret.

“Appbeskyttelse” aktiveres automatisk, når Automatisk blokering er slået til. Denne indstilling giver ekstra beskyttelse mod virus og spyware ved at udføre sikkerhedskontroller og scanning af mistænkelig aktivitet hver gang en ny applikation installeres. Hvis der opdages sikkerhedsproblemer, vil du blive advaret og få mulighed for at blokere installationen af problematiske apps.

Skærm for indstillinger af "appbeskyttelse".

Bemærk: Indstillingen "Appbeskyttelse" er aktiveret og kan ikke slås fra, mens Automatisk blokering er slået til.

Automatisk blokering sikrer, at ondsindede opladere, computere og enheder ikke kan sende kommandoer til din Galaxy-enhed, når den er tilsluttet via et USB-kabel. Denne beskyttelse forhindrer ikke-autoriseret adgang og manipulation af din enhed og dine data via USB-kommandoer.

Funktionen "Bloker kommandoer via USB-kabel" i indstillingerne for automatisk blokering.

En af de avancerede indstillingsmuligheder i Automatisk blokering er muligheden for at aktivere "Beskyttelse af beskedapp". Samsungs Message Guard blokerer billeder, der mistænkes for at indeholde ondsindet medieindhold eller malware i beskedapps, herunder apps produceret af tredjepart, for at sikre, at din enhed og dine data er godt beskyttet.

Indstillingen "Beskyttelse af beskedapp" i avancerede indstillinger for Automatisk blokering.

Bemærk: Denne indstilling gælder for beskedapplikationer fra tredjepart.

En anden avanceret indstillingsmulighed, som Automatisk blokering tilbyder, er blokering af softwareopdateringer, der overføres via et USB-kabel. Denne funktion forhindrer installationen af ondsindet systemsoftware fra en kilde, der er fysisk forbundet til din enhed.

Valgmuligheden "Bloker softwareopdateringer via USB-kabel" i Avancerede indstillinger i Automatisk blokering.